maandag 19 september 2011

Fa Deodorant: Golden Star


Heb je ooit al eens een product gehad die je steeds opnieuw kocht. Jaren na elkaar gebruik je hetzelfde product, gewoon omdat het het beste is wat je ooit hebt gehad? Dat gevoel heb ik bij deze deo: Fa Deodorant Golden Star.


De deospray bevat een elegant parfum met subtiele bloemenaccenten. De deodorant biedt een effectieve bescherming tegen transpiratiegeurtjes en de garantie van langdurige frisheid. De huidvriendelijke deodorant verzorgt en beschermt je huid. De huidverdraagzaamheid van deze deodorant is dermatologisch bewezen.

Deze Golden Star deo gebruik ik al jaren, maar daar heb ik een goede reden voor. De deo heeft een enorm lekkere en zoete bloemengeur. Als je niet beter wist zou je denken dat je ruikt naar parfum. Ik krijg vaak complimentjes over dat ik lekker ruik, terwijl het eigenlijk de deo is die ze ruiken.


Een groot voordeel is dat de deo enorm lang blijft zitten. Als je hem 's morgens opspuit, ruik je hem 's middags nog en vaak ruik ik hem 's avonds ook nog! De geur is zo intens. Ik merk ook dat mijn vriend naar deze deo grijpt, dus dat wil al veel zeggen.


Nog een pluspunt is dat deze deo geen witte vlekken achterlaat op je kleren. De deo droogt snel op en blijft daarna op je huid zitten. Dus als mijn kleren een beetje muf ruiken, oude kleren die lang in de kast blijven hangen, bespuit ik vaak eens met deze deo. Het gebeurd niet vaak, maar ik doe  het!

Alleen maar lof voor deze deo, dat moet wel, want ik koop hem steeds opnieuw. Ook de prijs valt heel goed mee, want hij kost ongeveer 3 Euro.


Kende jij deze deo al?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.