maandag 26 september 2011

Half opgemaakt


Op vele blogs lees ik artikels over producten die de schrijvers opgemaakt hebben. Ze hebben zoveel producten en proberen eerst op te gebruiken wat ze hebben voor ze iets nieuws kopen. Toch vind ik dat je van producten moet genieten en omdat ikzelf enkel het 'broodnodige' koop ben ik vaak blij dat de producten die ik gebruik niet op zijn! Zoals deze:


Ik heb heel wat meer producten die halfleeg zijn, maar deze gebruik ik het vaakst. Ik vind ze heel goed en zal het dan ook ontzettend jammer vinden als ze weg zijn! Daarom zet ik ze even in de spotlight.


De diadermine oogreinigingslotion (action) en de gezichtslotion (kruidvat) zijn beide budgetproducten, maar daarom zijn ze niet minder goed! Ik gebruik de oogreinigingslotion namelijk dagelijks om mijn oogmake-up mee te verwijderen en met de gezichtslotion haal ik de overblijvende make-up op mijn gezicht weg. Ik voel me meteen fris na deze producten gebruikt te hebben en ben er dan ook gek op!


Deze foundation van Catrice gebruik ik maar al te graag. Vaak gebruik ik niet eens een kwast om hem op te doen. Even verwarmen tussen de vingers en hem licht op mijn gezicht aanbrengen. Ik heb niet veel foundation nodig, maar toch worden op deze manier wat oneffenheden weggewerkt. Net als de andere producten is deze halfvol, jammer!


De Olive Shower Gel van The Body Shop gebruik ik tijdens elke douchebeurt. Hij ruikt lekker zacht en voelt ook heel goed aan voor mijn droge huid. Ik ga zeker en vast meer shower gels kopen van het gelijknamige merk. Ook mijn Bodybutters van het merk Kruidvat zijn bijna helemaal op. De kokos- en peachgeur vind ik zo lekker ruiken en de geur blijft ook lang op je huid zitten. Ik weet nu al dat ik deze opnieuw zal kopen als ze op zijn, ik gebruik ze gewoon te vaak en te graag!


Welke producten heb jij momenteel half opgebruikt?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.