zaterdag 10 september 2011

How to: Nagellak opbergen


Er zijn vele manieren om je nagellak op te bergen: katen, manden, opbergers ... Toch vond ik het leuk om eens mijn eigen manier toe te passen, namelijk de tribune manier.Zoals je ziet werden mijn lakjes verdeeld per merknaam, dat vind ik fijn werken. Er zijn 3 verschillende hoogtes en de laagste hoogte is meteen ook de meest zichtbare. Daarom zet ik de lakjes die ik het meest gebruik op die plaats. 


De tribunes werden gemaakt met een hele lange/dunne lat hout die ik op zolder vond. Deze zaagde ik in gelijke stukken en lijmde ik aan elkaar met wat houtlijm. De Tribunes worden recht gehouden door, geloof het of niet, oude stukken speelgoedblokken. Wanneer de lijm droog was verfde ik alles zwart.


Ik bracht ook extra veiligheid aan op de randen, hierdoor kunnen de lakjes er niet afvallen als ik de tribune eens wil verplaatsen. Deze randen werden gemaakt met satéstokjes, die ook zwart geverfd werden. Als anti-slip gebruikte ik scrapbook plakband, deze kan je vinden in de action.Zoals je ziet heb ik nog ruim plaats om nieuw-aangekochte lakjes een plaats te geven. Als ik ooit plaats tekort heb, dan kan ik makkelijk een nieuwe hoogte eraan vastmaken met wat houtlijm. Ik kan ook een volledig nieuwe tribune maken, zoiets neemt maar een uurtje of twee in beslag. Een snelle, maar mooie DIY dus.


Hoe berg jij je nagellakjes op?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.