maandag 12 september 2011

In de brievenbus: Clipextensions.be


Nog niet zo heel lang geleden vertelde ik over een winactie die ik gewonnen had, namelijk die van Clipextensions.be. Niet veel later kreeg ik een heerlijk dik pakketje in de brievenbus.

Voor ik de extensions bestelde, bestelde ik een kleurenring. Deze kleurenring bevat stalen van alle kleuren die te koop zijn op de webshop clipextensions.be. Dat is heel handig want je kan de stalen tegen je eigen haar houden om daarna de beste kleur die bij je haar past eruit te kiezen. Bij mij was dat de kleur 18/613, omdat mijn haar meerdere kleurschakeringen heeft. De ring kost 30 Euro, dit is een huurprijs, want als je de kleurenring binnen de 7 dagen weer opstuurt krijg je je geld terug! Enkel de verzendingskosten moet je betalen.


Ik bestelde een pakket voor veel en dik haar, dus daarom was het pakketje zo dik. Toen ik het pakket opende dacht ik eerst dat de kleur niet bij mij paste, want het zag er iets donkerder uit dan op de kleurenring, maar die twijfel was onnodig. Zoveel kleurverschil met mijn haar was er niet en het werd duidelijk dat ik nog niet veel van extensions kende. Dit zijn namelijk mijn eerste!

Je krijgt het pakket toegestuurd in een plastic verpakking, deze verpakking dient als verzegeling. Je mag het pakket niet openmaken, tenzij je beslist ze te houden. De webshop heeft daar goede en uitgelegde redenen voor die je kan lezen op deze site.

Close up van de clipjes

De extensions worden bij elkaar gehouden door deze grote speld. Een kleine tip hierbij: tijdens het inbrengen van de extensions kan je deze speld gebruiken om in je eigen haar op te steken. De speld houdt veel haar bij elkaar. Als je klaar bent kan je hem weer gebruiken om de extensions bij elkaar te houden, lekker netjes!

Het haar zelf is ontzettend zacht en is 50 cm lang. Eerst wilde ik een pakket van 38 cm lengte bestellen, maar ik twijfelde enorm, daarom besloot ik wat langer haar te nemen. Als ik spijt heb over de lengte kan ik dit haar heel makkelijk laten knippen, toch?


Ik zag ook dat er een retourformulier bijzat, wat ik een hele goede zaak vind. Het is heel vervelend als je heen en weer moet mailen als er iets fout loopt. Dit formuliertje kan je bijsluiten bij het pakket dat je terugstuurt naar het adres van de webshop. Gelukkig hoef ik deze niet te gebruiken!

Ik vind het alvast een hele leuke website en de eigenares is heel erg lief. Wanneer je een vraag hebt kan je altijd bij haar terecht en ze mailt je heel snel terug. Kortom de communicatie verloopt vlot!

Als je meer wilt weten over de webshop ga dan zeker kijken naar: http://www.clipextensions.be/


Heb jij al extensions?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.