Nagellak: Essence Sure Azure (74)


Essence nagellakjes, ik heb ze herontdekt! Laatst zag ik dit hemelsblauwe lakje staan en nam hem meteen mee, maar lakt hij ook goed?De kleur Sure Azure (74) is een lichtblauwe kleur, zonder enige glitter of shimmer, en je kan hem vinden in de standaard collectie van Essence.


Dit lakje dekt enorm goed! De substantie van deze nagellak is heel wat dikker dan die van bijvoorbeeld het nagellakje Mellow Yellow van het gelijknamige merk. Ik merk wel dat als je je potje iets te lang open laat staan tijdens het lakken de nagellak in het potje durft te drogen. Ik heb dan ook het kwastje al eens grondig moeten schoonmaken met rozenwater om de overtollige aangekoekte nagellakresten eraf te krijgen. Op deze foto heb ik 2 laagjes opgedaan 


Je kan dit lakje kopen voor 1,29 EURO, dus helemaal duur is deze nagellak niet! Een aanradertje dus.

Pluspunten
Dikke substantie
Niet streperig
Goedkoop
Droogt snel op de nagels

Minpunten
Te dikke substantie en droogt heel snel (ook aan het kwastje)

Zou ik dit opnieuw kopen? 
Ik hou enorm van dit kleurtje, maar ik vind dat je vingers er koel mee overkomen. Ik hou meer van warmere kleuren op de nagels, dat geeft meteen een lieve indruk. Natuurlijk is dat eigen smaak en neemt het niet weg dat andere mensen deze kleur wel veel zullen dragen! Zou jij dit lakje kopen?