Sophie: nieuwe medeschrijfster van Dresses and Daisies


Hoi! Ik ben Sophie, soon to be medeschrijfster van Dresses and Daisies. Het leek me leuk om een klein stukje te schrijven om mezelf voor te stellen, zodat jullie ook een beetje weten met wie jullie straks te maken krijgen!

Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit een klein dorpje vlakbij Arnhem. Ik ga binnenkort aan de slag met de opleiding PW kinderopvang en ik heb er onwijs veel zin in! Het enige minpunt wat ook weer een pluspunt is, is dat mijn school vlakbij het centrum zit. En laat ik nou vreselijk shopverslaafd zijn, is dat niet zo handig. Dus of dat wordt een baantje zoeken, of oogkleppen kopen. Die 2e optie lijkt me niet zo handig, want voordat ik die oogkleppen heb gekocht heb ik waarschijnlijk alweer een halve najaarsgarderobe gekocht. Zo erg ben ik dus! En het is niet alleen kleding wat ik dan insla hoor, nee was het maar zo! Ik heb ook belachelijk veel schoenen en make-up. Wat raar is want ik draag nooit zo veel make-up, maar ik heb zoveel dat ik een hele miss-verkiezing op kan maken denk ik...

Goed, ik kan wel 3 kantjes volschrijven over mijn mode-verslaving, maar even over op een ander onderwerp: jongens. Ik heb geen vriend, maar wel vaak vreselijk lachwekkende dates, dus stay tuned en misschien horen jullie daar ook nog wel wat over! Verder vind ik het onwijs leuk om nieuwe dingetjes, zoals nagellakjes en lipstick uit te proberen dus jullie kunnen ook een paar reviews van me verwachten.

Nu weten jullie een beetje wat jullie van mij kunnen verwachten, ik hoop dat jullie genoeg over me weten en zo niet, vragen mag altijd!

Liefs,
Sophie