Tag: Wat heb je liever?


Deze tag kreeg ik een hele poos geleden terug van Alexandra en kort daarna kreeg ik hem ook nog eens van Sofie. Het is duidelijk dat deze tag heel beautyblogland rondgaat, dus ook ik moet eraan geloven.

1. Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Ik vind een snor bij vrouwen wal-ge-lijk en zou het niet uithouden om er zelf met eentje rondlopen. Ik ben zelf blond, dus een zwarte snor zou gewoon too much zijn! Het andere punt, geen wenkbrauwen, schrikt mij ook enorm af. Toch zou ik liever geen snor hebben dus kies ik maar voor de wenkbrauwen.

2. Hele mooie, gezonde, perfecte nagels hebben maar ze nooit mogen lakken of zwakke, ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Sterke nagels zijn belangrijk en ik moet toegeven dat ik mijn nagels vaak kort knip om ze gezond te houden. Wanneer ze kort gewiekt zijn draag ik vaak geen nagellak of draag ik een versterkingslakje.

3. Lang haar tot op je voeten of gemillimeterd haar?
Ik voel me enorm vrouwelijk als ik lang haar heb. Ik heb zelf ook al eens heel kort haar gehad, niet gemillimeterd natuurlijk, maar toch niet heel veel langer. Wat heb ik daar een spijt van gehad, want na meer dan een jaar zit ik nog niet op de lengte die ik voordien had! Tot op de voeten dan maar, voor de vrouwelijkheid en de sierlijkheid!


4. Voor eeuwig met 'n smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up gebruiken?
Ik draag heel vaak een smokey eye. Ze zijn heel makkelijk te maken en hoeven ook niet overdreven zwart of donker te zijn. Ook subtiele smokey eyes bestaan! Geen oogmake-up gebruiken zou me niet lukken vrees ik...

5. Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Als ik het woord 'rode wangen' zie staan ga ik mij enorm overdreven dingen voorstellen, maar toch heb ik liever een blos dan een grauw gezicht. Blosje/rode wangen dan maar.

6. Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?
Mijn favoriete merken zijn Maybelline en Catrice. Ik denk dat Maybelline op dieren test, van Catrice ben ik het niet heel zeker. Ik moet ook toegeven dat ik daar niet altijd op let, dus mijn excuses voor de dierenliefhebbers onder jullie!

7. Gelige tanden met een perfect recht gebit of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Ik vind mooie tanden enorm belangrijk, maar heb ze zelf jammer genoeg niet. Ik zou alles geven om mijn tanden recht te krijgen. Dus een perfect recht gebit graag!

8. Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met 'n niet draagbare look zodat mensen raar opkijken en er reacties op geven of die dag zogenaamd ziek zijn?
Ik ben echt expert in met verkeerde zaken naar school gaan. Een mooi voorbeeld, van vorig jaar, is dat ik met een 'good morning hair' kapsel de trein ben opgestapt. Ik kreeg mijn haar met geen enkel product plat en mooi en heb het dus maar opgegeven. Het was niet om aan te zien, maar ik ben toch zo naar school gegaan. Ik denk niet dat ik anders zou handelen als het om een mislukte ooglook ging.


9. Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladdert of het eraf krabben) of iedere dag je nagellak er opnieuw moeten afhalen?
Afgebladderde nagellak? Neen, dank u. Ik haal mijn nagellak er liever iedere dag af dan met vuile nagels te moeten rondlopen.

10. Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt maar die verder niet zo veel doet voor je huid?
Ik heb een enorm droge huid, dus als ik er niks tegen doe kan het heel verkeerd aflopen. De stinkzalf dan maar, met een driedubbele dosis parfum.


11. Je haar in een kinky kleur verven - roze, groen, felblauw of grijs?
Ik zou enorm hartpijn hebben als mijn blonde lokken zouden verdwijnen, maar ooit zullen ze de kleur grijs krijgen. Grijs dan maar.

12. Je gezicht nooit meer scrubben of je gezicht alleen nog maar mogen scrubben met echte suiker- of zoutkorrels?
Scrubben is heel belangrijk, maar ik doe het niet vaak. Ik kies toch voor de suikerkorrels, want ik moet meer scrubben!

13. Een vreselijk hoerige lipliner rond je mond, of uitgelopen panda ogen?
De lipliner, maar ik zal ervoor zorgen dat ik een hoer ben met stijl.

14. Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist?
Ik ben een enorm budget-persoon. Elke keer als ik een kruidvat of andere drogist tegenkom moet ik gewoon naar binnen en vaak koop ik ook iets. Als ik echt dure cosmetica-merken wil kopen, zoals M.A.C. moet ik daarvoor minstens een uur op de trein zitten, wat niet altijd mogelijk is. Liever drogist dus.

15. De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen makeup dus, verzorging mag wel!) of je hele stag inleveren (dus ook verzorgings) maar daarna direct voor 250 Euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
1,5 jaar lang hou ik gewoon niet uit, want dat is ontzettend lang. Ik lever nog liever mijn stash in om daarna lekker weer te gaan shoppen!

Volgens mij heeft iedereen deze tag in Beautyland al eens gehad. Als je hem nog niet hebt gehad, voel je dan vrij om deze over te nemen!


Wat heb jij liever?