zaterdag 3 september 2011

Toen ik mijn Oh So Special palette liet vallen


Het is jullie waarschijnlijk allemaal eens overkomen: je laat één van je lievelingsproducten vallen. Toen ik het doosje opende zag het er niet al te best uit want ik zag een volledig gebroken spiegel en vier gebroken oogschaduws, wat een zonde. Toch bleef ik niet treuren en deed er iets aan!


Het doosje liep geen schade op, gelukkig!De vier oogschaduws waren eerst helemaal afgebrokkeld. Eerst nam ik een naaldje en maakte alles fijn tot het een poeder werd. Daarna deed ik er enkele druppels pure alcohol in (94%) en wachtte even. Toen nam ik een zakdoek en een muntstukje, draaide de muntstuk in de zakdoek en duwde deze even tegen de oogschaduw. Dit deed ik met alle gebroken oogschaduw.


Jammer genoeg zijn bij de kleur bow en pamper een verkeerde kleur oogschaduw terecht gekomen.


Ook de spiegel was volledig gebroken. Gelukkig had ik nog wat magneten liggen, die ik ooit gekocht had in de action omdat ik die misschien ooit kon nodig hebben. Ik deed de magneet eraf en plakte er dubbelzijdige tape op. Dit deed ik tweemaal. 


Natuurlijk waren mijn spiegels niet groot genoeg om de zwarte achtergrond te bedekken. Daarom nam ik wat puffy stickers en plaatste deze ertussen. Deze stickers vond ik nog tussen mijn collectie.


Ik ben vrij tevreden met het resultaat. Toch vind ik het nog steeds jammer, het palette zag er zo mooi uit, maar het is nu eenmaal zo. Ik ben blij dat ik het op mijn manier heb kunnen oplossen.


Wat zou jij met het palette gedaan hebben?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.