maandag 5 september 2011

Win pakketje met Essence, T Leclerc Paris en meer!


Het 140ste artikel werd geschreven en al 8 maanden lang vertoef ik in de wereld van de bloggers. Omdat ik zoveel lieve bezoekers heb vond ik dat jullie een winactie verdienden! Het is dan ook de eerste winactie die ik op mijn blog hou! Klik verder om mee te doen en om te kijken wat je kan winnen!Een zuur limoentje om een leuke nail-art mee te maken. Deze nailcane is ongeveer 4 cm lang en werd door mij gemaakt.


Een leuke lipgloss van de Essence Sun Club collectie die je lippen doen stralen. De gloss bevat namelijk gouden glitters en smaakt lekker zoet. Daarnaast krijg je ook nog een lakje van Essence in de kleur Mellow Yellow, hierover konden jullie al eerder een review lezen.


Deze duo oogschaduw bevat 2 caramel-achtige kleuren. Een matte en ééntje met glitters. Deze duo heet chair (05) en is van het merk T. LeClerc Paris. Wegens verzendingskost zal het doosje wel niet inbegrepen zijn.Wat moet je doen om mee te doen?
- Laat een reactie achter die begint met "Ik doe mee!"
- Plaats een geldig e-mail adres in dezelfde comment.
- Laat weten of je uit Nederland of België komt.
- Je moet deze blog volgen met Bloglovin of GFC
- Tweet dit berichtje: 'Win een pakketje beauty producten met Essence, T. LeClerc en meer op http://dressesanddaisies.blogspot.com/  RT=lief!' en plaats hier een linkje.

Wil je een extra kans?
- Volg de site via Facebook: http://www.facebook.com/pages/Dresses-And-Daisies/237300582977835
- Zet een link in je zijbalk van je persoonlijke blog. Als je dit doet laat mij dit ook even weten en plaats hier een link zodat ik er zelf even kan naar gaan kijken.
- Schrijf een artikel over deze winactie. Als je dit doet laat mij dit ook even weten en plaats hier een link zodat ik er zelf even kan naar gaan kijken.


Zowel personen als België als personen uit Nederland mogen meedoen. De winactie loopt vanaf vandaag 5 september tot en met woensdag 28 september. Op donderdag 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt, deze wordt daarna met het achtergelaten e-mail adres gecontacteerd. Als deze persoon binnen de 48 uur niet reageert, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Dat lijkt mij het eerlijkst. Veel succes iedereen en hopelijk vinden jullie het een toffe eerste winactie!


**Edit: Je reactie wordt eerst door mij goedgekeurd, daarna staat deze op de site te lezen. Dit doe ik om spammers te voorkomen. Alsnog veel succes!


Doe jij mee aan deze winactie?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.