Catrice: Big City Life Collectie


Na lang wachten zijn ze er eindelijk, de palettes en lakjes van de nieuwe limited edition Big City Life van Catrice. Wat deze palettes bijzonder maakt is hun voorkomen en uniekheid. Voor velen een must om in hun collectie te hebben.

Omdat ik deze limited edition door omstandigheden niet zal kopen kan ik jullie dus ook geen foto's of review bezorgen, maar! Ik merkte dat vele blogs al volop foto's hadden genomen en zelfs hun eerste gedachten over dieze palettes hadden neergeschreven in een artikel. Vol enthousiasme geef ik even een overzicht van de blogs die volop hebben geswatcht, geschreven en getest:

BeautyBeforeBreakfast:
Shoplog
Review

Supketchup
Review Berlin palette

Beautypolish
Fimpje met swatches

BeautyNailsFun
Review Sydney palette + Winactie

Bysjanty
Review

Beaut.ie (engels)
Review London palette

Het is mogelijk dat ik hier nog enkele blogs bijplaats. De palettes zijn gloednieuw en ik weet zeker dat sommige blogsters ze nog proberen te bemachtigen. Ik vond het wel leuk om hen nu al te bundelen en hun talent eens te gebruiken op mijn site. Breng dus zeker een bezoekje aan hen!


Ga jij de Big City life collectie kopen?