maandag 17 oktober 2011

Essence: Sun Club Lipgloss


Ik ga heel vaak kijken bij het kruidvat in mijn buurt. Daar staan vaak grote bakken met spullen die niet meer worden verkocht in de rekken en zijn dan ook enorm afgeprijsd. Deze lipglossen van Essence, Sun club, wilde ik dan ook meteen hebben. Ik had er namelijk al eentje gekocht in de kleur beautiful bronze en was er heel tevreden over, dus moesten de andere kleuren ook wel ok zijn.Zoals je ziet bevatten alle kleuren glitters, behalve Sunkiss Coral. Het eerste wat opvalt als je de lipgloss opent is de zeute geur de je tegemoet komt. Deze geur doet mij een beetje aan vanille/kaneel denken. Door de geur zit er ook een smaakje aan deze gloss. Dus als je niet van smaakjes houdt, laat je deze beter liggen.Elke lipgloss kreeg een eigen leuke naam. De Sun club glossjes die ik in mijn bezit heb heten beautiful bronze  (02), summer cherry (07), terracotta sunset (06) en sunkissed coral (09). Zoals je merkt horen hier nog heel wat kleuren tussen die ik niet bezit, maar deze heb ik niet in de koopjesbak gevonden.

Beautiful Bronze (02)
De kleur beautiful bronze  (02) zagen jullie al terugkeren in mijn winactie. Deze gloss zorgt niet meteen voor kleur op je lippen, maar ze zorgen wel voor een ontzettend mooie glans. De glitters zorgen ook voor een leuke toets. Zoals je merkt zijn mijn lippen wat beschadigd, ik bijt vaak op mijn lippen, dus mijn excuses.

Terracotta sunset (06)
De kleur terracotta sunset (06) is mijn minst favoriete kleur. Zoals je ziet gaat de gloss op een of andere manier op mijn lippen zweven waardoor er donkere lijnen ontstaan. Je valt niet echt op, maar als je dichter gaat kijken zie je het wel. Deze gloss bevat ook glitters.

Sunkissed coral (09)
Sunkissed coral (09) zorgt voor een oranje-roze gloed op je lippen. Deze gloss bevat geen glitters, maar zorgt wel voor een mooie glans en kleur.

Summer cherry (07)
Summer cherry (07), de donkerste gloss, bevat glitters en kan je heel goed zien op mijn lippen. Je merkt meteen dat mijn lippen een tikkeltje donker zijn dan normaal. Mijn lippen krijgen meteen een mooie glans, zonder onnatuurlijk over te komen.

Full-face met Summer cherry (07)

De applicator bestaat uit een schuin en buigbaar 'kwastje'. Het is heel zacht en brengt ook heel makkelijk aan op de lippen. Je kan ook wat doseren door de tube van de lipgloss te gebruiken. Het is heel makkelijk in gebruik. Het is wel zo dat de gloss niet lang blijft zitten, bijwerken is de boodschap!

Deze Essence Sun Club lipglossen kan je vinden bij het Kruidvat. Ze liggen, volgens mij, niet meer in de rekken. Je kan ze wel vinden in de koopjesbakken, daardoor betaal je ook maar 0,50 Euro per stuk!

Pluspunten
Goedkoop
 Zoete smaak en geur (niet voor iedereen een aanrader dus!)
Assortiment met en zonder glitters.
Minpunten
Blijft niet lang zitten
Sommige kleuren gaan op een gekke manier op je lippen zitten, maar dit merkte ik enkel bij Terracotta sunset.

Zou ik dit opnieuw kopen? 
Ik had eerst de gloss Beautiful Bronze in mijn bezit, daarna heb ik de andere lipglossen gekocht. Ik heb ze dus al eens opnieuw gekocht! Ik ben tevreden over alle kleuren die ik heb, behalve over de kleur terracotta sunset ben ik wat minder enthousiast. Deze zal ik dan ook niet snel opnieuw kopen.Heb jij deze lipglossen al uitgeprobeerd?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.