Geen make-up vandaag!


Make-up loos de deur buiten gaan, het is voor velen een nachtmerrie. Toch vind ik dat het belangrijk is dat je jezelf leert aanvaarden zoals je bent. Jij bent immers de persoon waarmee je je hele leven moet mee samenzijn, zonder pauzes of time-outs.

Op deze site kan je veel foto's over mij vinden. Soms is dat voor een review of fashion artikel. Vaak draag ik make-up op deze foto's, al was het maar een beetje mascara. Helemaal 'naakt' ga ik niet. Daarom ga ik vandaag de andere toer op, de make-up loze toer!


Natuurlijk heb ik net als iedereen een paar complexen over mijn uiterlijk. Toch probeer ik er vrede mee te sluiten. Het is nu eenmaal zo. Ik heb er dan ook geen problemen mee om een keertje zonder make-up de deur uit te gaan. Ik moet wel toegeven dat ik het heel moeilijk vind om 1 product niet te gebruiken: mascara. Zonder mascara voel ik mij een beetje ongemakkelijk. Vaak is het ook zo dat ik tijdens het weekend minder of zelf geen make-up draag, terwijl ik doorheen de week altijd make-up op heb. Gek, niet?

Durf jij zonder make-up de straat op? Ik daag jullie uit om een soortgelijk artikel te maken, succes!


Ga jij een soortgelijk artikel maken?