zaterdag 1 oktober 2011

In de Brievenbus: Ebay 1#


Ik ben een hele tijd verboden geweest om dan ook maar iets via het internet te kopen. Nu ik, met behulp van mijn vriend, een paypall en Ebay account heb aangemaakt gaat een volledig nieuwe wereld voor me open. Dit zijn mijn eerste Ebay aankoopjes! Vintage oorbellen en een double Peace ring. Ik moet toegeven dat ze groter zijn dan ik had verwacht. De peace ring heb ik intussen al een dagje gedragen en hij zit supermakkelijk. 


Je ziet vast wel dat de gouden kleur op de ringen zelf verkleurd is en roodachtig is geworden. Ik weet dus nu al dat de ring snel zal verkleuren, maar ach. Voor die ene euro vind ik dat niet zo erg, ik weet zeker dat ik hem veel zal dragen en er veel plezier zal van hebben!Ik kocht ook dit schattige kaarthoudertje. Het meisje op de cover trok mij enorm aan, ze is inderdaad zo lief al chocolade! Ook hiervoor betaalde ik ongeveer 1 euro, echt de moeite dus. Ik kreeg dit houdertje in een apart plastic zakje, heel erg netjes verpakt!


Ik kreeg ook nog een leuk handgeschreven tekstje, door iemand van China! Deze persoon made my day, letterlijk! Op de voorkant van dit kaartje staan schattige teddyberen, dat vond ik echt een klantvriendelijk gebaar.

De verkopers zijn hier en hier.Als je interesse hebt kan je er ook eens rondsnuffelen en misschien vind je wel iets anders wat je ook leuk vindt?


Heb jij ooit al eens iets besteld via Ebay?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.