donderdag 27 oktober 2011

Klean Kanteen


Ik heb, net zoals veel andere meiden, een groot probleem. Ik drink namelijk te weinig. Vaak drink ik enkele glazen per dag, een blikje of iets anders. Dit zijn steeds kleine hoeveelheden waar ik  nooit een getal op kan plakken. Het is immers goed om dagelijks 1,5l te drinken. Toen mijn vriend naar voor kwam met het idee een handige drinkbus te kopen stemde ik meteen toe.


Deze beker van het merk Klean Kanteen kan zowel koude als warme dranken dragen. Het is in allerlei soorten en maten te vinden, zelfs de dopjes zijn aan te passen volgens eigen smaak. Ik koos voor het kleinste flesje waarin 355ml drank in kan. Dit is ongeveer de inhoud van een blikje.


De beker is licht van gewicht en is gemaakt van roestvrij staal. Hij gaat dus enorm lang mee. Deze beker zal dus vaak meegenomen worden naar school, stage of tijdens een shopnamiddag. Hij is ook heel handig in formaat, ongeveer 15 centimeter groot, maar er bestaan veel grotere exemplaren dan deze. Ik vind kleiner vaak handiger, maar niet iedereen vindt dat.


Ik hoop alvast dat deze bekertje mij helpt om meer te drinken en vooral mij er doet aan herinneren dat ik nog moet drinken. Ik moet 3 bekertjes drinken per dag, dat is mijn doel!

Als je meer informatie wilt over deze handige bekers, neem dan een kijkje op http://www.kleankanteen.com/index.php. Ikzelf kocht mijn beker tijdens een groepsaankoop bij deze Ebay verkoper: gad-zooks.Drink jij genoeg?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.