donderdag 13 oktober 2011

MAX: Nagellak (Action)


Jullie kennen deze vast al: de nagellak van het Action huismerk 'MAX'. Ze zijn heel erg goedkoop, maar zijn ze ook goed? Lees meer om het te weten te komen!


Dit zijn momenteel de lakjes die ik van het merk MAX in mijn bezit heb. Waarom het er zo weinig zijn? De kleuren zijn erg moeilijk te vinden. Je vindt het vaakst de roodgetinte kleuren zoals: donkkerrood, felroze, oranje-achtig rood en natuurlijk de basislak die doorzichtig is. Andere kleuren dan deze vind je enkel per toeval of bij veel geluk, dus niet elke kleur is aanwezig in elke Action. Dat is natuurlijk een groot minpunt.


De lakjes zelf dragen en nummer en hebben een naam gekregen. Ik vind het altijd heel fijn als producten een eigen naam hebben, dat maakt ze bijzonder. Toch vind ik sommige namen niet zo gepast, kijk maar eens naar de kleur Peach (6), volgens mij is dat geen peachy kleur. Of ben ik blind?


Zoals je ziet is de nagellak heel erg waterig en dun. Je zou meteen denken dat ze niet goed dekken, maar dat is niet waar. De donkere en fel gekleurde nagellak dekt heel goed, zelfs na 1 laag al. Het is wel aangeraden om 2 lagen te leggen, want dat ziet er meteen heel wat netter uit. Ook bij hele lichte kleuren zoals: parelmoer of lichtroze is het goed om meerdere lagen te leggen. Op deze foto lakte ik mijn nagels met de felroze kleur, die eigenlijk 'Peach' heet.


Er zijn ook andere bijzondere lakjes te vinden in het assortiment, zoals dit glitterlakje. Het is lastig zoeken, maar na veel 'grabbelwerk' vind je uiteindelijk een leuk lakje die je wil hebben. Voor een prijs van 0,49 cent per stuk laat je deze immers toch niet liggen? Deze lakjes zijn enkel te koop in de Action en blijven ongeveer 2 dagen goed zitten.

Pluspunten
 Goedkoop
+- goede dekking

Minpunten
De kleuren zijn erg moeilijk te vinden.
De kleuren liggen letterlijk voor het grabbelen, misschien ligt er een leuke kleur helemaal achteraan in de bak, maar zie je dit niet. De kleuren liggen op een hoopje op elkaar gegooid, op een niet nette manier.
Niet alle kleuren dekken even goed.
 De kleur blijft ongeveer 2 dagen goed zitten.


Zou ik dit opnieuw kopen? 
Ik probeer deze collectie uit te breiden, maar dat is niet altijd even makkelijk. Ik zal deze lakjes dus zeker opnieuw kopen, maar dan vooral de donkere kleuren. Deze dekken het best.

Heb jij al een MAX-lakje in je bezit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.