zaterdag 29 oktober 2011

Nagels: Gradient Nails


Mooi hoeft niet moeilijk te zijn. Dat werd nogmaals bewezen door deze nail-art. Met een goedkoop sponsje, die bijna aan het einde van zijn leven was, en wat nagellak ging ik aan de slag.Omdat ik, nog steeds, mijn nagels lak in het teken van Ribbon-maand besloot ik om er een vrolijk roze boeltje van te maken. Ik begon met een basislakje van H&M, daarna ging ik erover met een sponsje. Het sponsje depte ik in een lichtroze lakje van Manhatten en ging over de toppen van mijn nagels. Daarna depte ik het sponsje op de uiterste toppen van mijn nagels in de kleur Light Purple van het Action huismerk MAX.

H&M nagellak, Manhattan Lotus Effect, Max nails in Light Purple
Deze nailart nam ongeveer 5 minuten in beslag. Het hoeft ook helemaal niet perfect te zijn, want als je een foutje maakt valt dat niet meteen op. Ik hou wel van deze nagels en kan dan ook niet wachten tot ik alle andere kleuren in mijn nagellakstash kan bovenhalen.

Wat vind jij van deze nailart
© Dresses and Daisies | All rights reserved.