maandag 31 oktober 2011

Shoplog: Action 4#


Ah, de Action. Wat is het heerlijk om tussen de rekken van die winkel rond te lopen en rond te snuffelen in producten die je eigenlijk al zoveel keren hebt gezien. Toch lukt het mij altijd om iets te kopen, waarom toch?Als eerste kocht ik een setje vilt. Vilt is niet echt duur, vaak moet je het per stuk en per kleur kopen, maar toch een heel pak duurder dan dit pakket. Om jullie duidelijk te maken wat ik met deze viltstoffen doe heb ik twee van mijn viltcreaties erbij gelegd. Ik zal weer wat tijd moeten maken om nieuwe dingen in elkaar te knutselen en ik kijk er ook stiekem naar uit... Dit pakket koste 0,99 cent.


Vaak steek ik mijn neus in het rek met de beautyproducten -hoe kan het ook anders- en haal ik er leuke spullen uit. Het is even zoeken en grabbelen, maar uiteindelijk vond ik de blush die ik wilde hebben: Rosewood. Ik heb al een blush van het Action huismerk MAX en ik ben er ontzettend tevreden over, daarom wil ik ook deze eens uitproberen. Voor 0,99 cent hoef ik het niet te laten. Iets verderop zag ik deze skin cleansing miilk staan van het merk Garnier. Grappig is dat ze er een sticker op gekleefd hebben in het Nederlands, want als je op de achterkant kijkt lees je chinees (geen echt chinees natuurlijk,  het lijkt chinees). Toch het proberen waard voor de prijs van ... euro.


Als laatste kocht ik een nieuwe muismat. Ik was al een tijdje aan een nieuwe muismat toe, dus nam ik deze 3D muismat meteen mee. Jullie ruiken het niet, maar deze ruikt (stinkt) enorm naar rubber... Hopelijk gaat de geur snel weg. Ook een nadeel is dat wanneer ik mijn computermuis erop plaatste het 'oog' geen contact kreeg. Mijn muispijltje vloog alle kanten op het bureaublad terwijl de muis (apparaat) gewoon stil neerlag op de muismat. Ik heb met lamineerfolie de schade beperkt en nu werkt de muismat een stuk beter. Ik wist niet dat een muismat uitkiezen zo belangrijk was. Deze muismat kostte

Mijn moeder bracht, in de volksmond genoemde, negerinnentieten mee. De volgende dag waren ze allemaal opgegeten, dus die zijn ook echt een aanradertje. Wat waren ze heerlijk!


Gaan jullie vaak langs bij de Action?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.