maandag 24 oktober 2011

Stash: Mijn favoriete budget producten


Goede producten vinden die kwaliteitsvol, goedkoop en aangenaam zijn. Het vergt veel zoekwerk. Ook ik ben constant op zoek naar leuke producten die daarom niet duur hoeven te zijn. Dit zijn onder andere mijn top 3 favorieten:


Het eerste product, die jullie al in enkele artikels zagen terugkomen, is de Action blush in de kleur rose (34). Deze kleur is een peachy kleur waarin lichte gouden glitters verstopt zitten. De blush bevat veel pigment en blijft ook nog eens goed zitten. Dit alles voor een klein prijsje van 0,99 cent! Ik raad deze enorm aan omdat het een kleur is die iedereen wel past en meteen zorgt voor een natuurlijke en gezonde blos op je wangen.


Het tweede product is een matte foundation van catrice in de kleur beige (010). Deze blijft heel lang zitten en is, een heel groot pluspunt voor mezelf, bijna precies de kleur als mijn huid. Hij dekt goed en is geurloos. Nog een groot pluspunt is dat deze zich makkelijk laat mengen met bijvoorbeeld een gezichtscrème. Als mijn huid droog is meng ik deze vaak samen zodat mijn huid er niet teveel onder lijdt. De foundation zit in een nette verpakking en heeft een pompje. Zo kan je makkelijk je foundation doseren en met 1/2 pompjes heb je ook meteen genoeg per beurt. Daarom gaat het flesje heel lang mee! Deze foundation kost 6,49 Euro, misschien niet heel goedkoop, maar toch een heel stuk goedkoper dan andere foundations.


Dit eyelinerkwastje van Catrice gebruik ik bijna dagelijks. Zoals je ziet bestaat het kwastje uit een dun penseel en een schuine eyeliner. Je neemt gewoon diegene die je het makkelijkst vindt. Als je eens iets anders wilt uitproberen kan dat heel makkelijk. Ze liggen beiden ook heel makkelijk in de hand en als je klaar bent kan je ze netjes terugstoppen in het originele hoesje (als je dat fijn vindt natuurlijk). Een nadeel is wel dat de penseeltjes na een tijdje loskomen, daardoor heb ik ze al een keertje gelijmd met gewone hobbylijm. Het uitwassen kan, geloof het of niet, met gewone handzeep. De kwasten blijven hun zachtheid en vorm na dagelijks gebruik en wassen behouden. Je kan de eyeliner kopen voor een prijsje van 2,49 Euro per stuk.


Welke budgetproducten staan aan jouw top?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.