Eerste make-up: oogschaduw


Weten jullie nog wat jullie eerste make-up aankoop was? Even goed nadenken... Mijn eerste make-up aankoop was een pikzwarte oogschaduw van het merk Deborah. Op tv zag ik namelijk allerlei schoonheden met een bijzondere ooglook, smokey eyes. Natuurlijk weet ik nu wel beter want een ooglook bestaat helemaal niet uit één enkel kleurtje.


Waarom ik deze oogschaduw bewaar is zelf voor mijzelf een raadsel. Ik kocht deze namelijk heel wat jaren terug, toen was ik geloof ik 15 jaar. Dus deze oogschaduw is bijna 7 jaar oud.


Een eenvoudige applicator en hup, dat goedje lekker op mijn oogleden smeren. Met mijn lichte huid is deze kleur eigenlijk niet gepast. In combinatie met andere kleuren gaat dat prima, maar enkel deze kleur? Neen. Gelukkig mag je als tiener enkele foutjes begaan. *Ahum*Pigment zit nog goed, maar de vervaldatum is al lang verstreken. Toch vind ik het altijd fijn om deze oogschaduw nog eens in mijn handen te houden. Heerlijke herinneringen komen naar boven. Super toch?


Wat was jullie eerste make-up product?