donderdag 29 december 2011

Kerstgeschenken en kerstlichtjes


Kerst... de sfeer, het weer, de lichtjes, de warmte en het verlangen naar. Het is altijd heerlijk om op kerstavond/kerst bij de mensen te zijn die je liefhebt en die je lief terug hebben. Voor mij is dit een dubbele gedachte, ik ben namelijk op kerstavond jarig. Een kerstkindje dus. Ik heb heel lang nagedacht of ik hierover wel een artikel zou maken, maar nadat ik zoveel positieve reacties kreeg op twitter heb ik het gewoon gedaan. Mijn kerst- en verjaardagsgeschenkjes!


De dag voordien, 23 december, had ik mij voorgenomen om mijzelf eens te trakteren op wat nieuwe make-up. Mijn stage eindigde namelijk op die dag en die was vrij goed verlopen. Ik verdiende het wel, dacht ik. Mijn vriend stemde er meteen mee in. Eenmaal in het kruidvat aangekomen liep ik naar het Catrice schap en nam ik de spullen die ik al een tijdje heel graag wilde: photo finish foundation, waterproof liquid liner, primer en een poeder (staat niet op de foto). Het was de eerste keer dat ik zoveel in één keer heb gekocht! Toch vond ik dat het voor 1 keertje mocht. Geen schuldgevoelens dus...

Toen ik thuis aankwam vroegen mijn ouders of ik al een pakje wilde. Dat wilde ik helemaal niet! Ik heb tot 's avonds laat gewacht voor ik mijn eerste geschenkje opendeed. Het is namelijk veel gezelliger om bij de open haard of tijdens het eten een pakje open te scheuren dan gewoon over de middag. 
Mijn vriend, waarvan ik totaal niet wist wat hij ging kopen, sloeg echt de kop op de nagel. DIE TAS! Ik wilde deze tas al zo lang, maar heb hem nooit gekocht. Te duur. Ik ben er dan ook heel erg blij mee en neem hem al elke dag mee. Zo mooi! Kan je je al voorstellen hoe blij ik was toen ik het pakje opendeed? Niet normaal...Het volgende wat ik kreeg van mijn vriend was ook een prachtcadeau. Ik zat al een hele poos te kijken naar 'squishies' op de site mostcutest.nl, maar heb er eigenlijk nooit eentje gekocht. Toen ik dit pakje zag was ik dan ook meer dan blij, wat schattig allemaal! Ik kreeg een squishy wafeltje, rilakkuma donut en een donut spiegel. De donut spiegel zal meteen verdwijnen in mijn nieuwe tas! Ze zijn superzacht en heel leuk om als sleutelhanger te gebruiken. Al gebruik ik mijn squishies liever om heerlijk in te porren en te wrijven. Het is een heerlijk gevoel. Ik kreeg ook nog wat extraatjes van de webshop erbij: een lucky paper star, wat stickers en een gommetje. Echt superschattig.


Als kerstcadeau van mijn schoonouders kreeg ik dit boek en wat stiften. Het boek bevat heel wat leuke ideeën die ik in de kleuterklas kan gebruiken. Ik weet alvast wat ik zal laten knutselen voor pasen: eierschaalmozaiëk. Ook dit was een perfect cadeau!Last, but certainly not least, kreeg ik de beautyblender van mijn schoonouders! Totaal onverwacht! Ik wilde deze ook al een tijdje, maar sloeg nooit mijn slag. Ik heb deze al enkele keren gebruikt en ben er heel tevreden mee. Een mooie, natuurlijke finish en het is gewoon makkelijk om je foundation hiermee aan te brengen. Daarboven is de blender ontzettend makkelijk in gebruik en superzacht. Alweer een prachtcadeau!

Een geslaagde, maar vooral gezellige dag die heel snel voorbij ging. De cadeau's die ik aan de anderen gaf waren ook een succes.


Wat hebben jullie voor kerst gekregen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.