maandag 30 januari 2012

The daily stash


In mijn vorige filmpje konden jullie zien hoe ik mijn make-up opdoe. Deze dagelijkse look veranderd heel erg veel. Ik vind het dan ook heel er fijn om verschillende producten bij de hand te hebben om zo lekker te kiezen in waar ik die dag zin in heb. Dit is mijn dagelijkse bakje.


De gezichtsproducten die ik gebruik zijn heel vriendelijk voor het budget. Het merk Catrice blijft mijn favoriet als het om gezichtsproducten gaat. Zo gebruik ik bijvoorbeeld de prime and fine base en photo finish foundation. Ik vind ze echt geweldig! De multi colour compact powder is, jammer genoeg, iets te donker. Daarom gebruik ik hem voor lichte contouring. De kwast die ik daarvoor gebruik is een platte bufferkwast van het merk Zoeva, deze is heel fijn en zacht. Mijn foundation breng ik dan weer aan met het welbekende eitje, namelijk de beautyblender.


Blushes, ik heb ze dit jaar pas ontdekt en ben er gek op. Vooral blushes met oranje tinten krijgen mijn voorkeur. De blushes die momenteel in mijn dagelijkse bakje zitten zijn rosewood van het merk MAX (action), deze bevat veel pigment en blijft goed zitten. Een andere favoriet is de blush Rose Gold van Sleek.


Ik zal eerlijk zijn. Ik doe niet elke dag eyeliner op. Toch vind ik het fijn om ook daaruit een keuze te kunnen maken. De eyeliners die momenteel in mijn bakje zitten zijn een essence eyeliner van Sun Club, een Catrice waterproof eyeliner die de hele dag prachtig blijft zitten en een M.A.C. eyeliner van de Wonderwoman collectie. Alledrie vind ik ze fijn! Vaak gebruik ik de Wonderwoman eyeliner als basis om dan de waterproof eyeliner van Catrice erover te doen. Dat geeft echt een prachtig effect. Over naar Mascara. Mascara is voor mij gewoon een must. Ik heb blonde wimpers, waarvoor ik mij stiekem schaam, dus ik ga amper zonder mascara de deur uit. Momenteel ben ik heel tevreden met deze Catrice mascara's, namelijk een waterproof mascara en de lashes to kill mascara.


Zoals je ziet zijn deze potloodjes al bijna aan het einde van hun leven. Toch zijn ze een hele lange tijd meegegaan. Het eerste potloodje is een wenkbrauwpotlood van Essence. Deze iets te donker, dus als hij op is ga ik op zoek  naar een kleur die wat meer past bij mij. Momenteel vervaag ik hem met mijn vinger na het opbrengen. Het tweede potloodje is er eentje van Gosh in een witte kleur. Deze gebruik ik in mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot. De laatste is een k√∂hlpotlood in een zwarte kleur van het merk Catrice. Deze gebruik ik vaak op mijn waterlijn. Toch zoek ik een beter exemplaar dan deze omdat hij niet zo lang blijft zitten. Ook een pincet vindt zijn plaats in mijn dagelijkse bakje. Ik vind het heel belangrijk om nette en mooie wenkbrauwen te hebben. Ik haal bijna dagelijks verdwaalde haartjes weg met dit pincet. Ik probeer hem dan ook zo dicht mogelijk bij de hand te hebben.


Dit bakje kan je vinden bij de Action voor ongeveer 3.99 Euro. Een aanradertje om je dagelijkse make-up in weg te bergen.

"Welke producten zitten in jouw dagelijkse stash?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.