Eerste make-up: Lipstick


Die eerste lipstick... Een kleurtje die je durft te dragen en niet meteen opvalt, dat was het plan. Toen ik voor de rekken in het kruidvat stond ging mijn mond wagenwijd open. Hoe kon ik nu kiezen tussen al die lipsticks? Uiteindelijk ging ik de winkel buiten met dit exemplaar. Mijn eerste lipstick!


Het is best wel moeilijk om een geschikte lipstick te vinden die bij je past. De kleur, de glitters en de geur trokken mij enorm aan. Ik heb deze lipstick vaak gedragen en durf hem af en toe nog eens op te doen. Deze lipstick is ongeveer 3 tot 4 jaar oud, dus hij is nog helemaal niet aan zijn pensioen toe.


De lipstick heeft een hele zoete geur, bijna snoepjesachtig, en als je het op je lippen hebt smaak je die geur ook. Dat 'smaken van je lipstick' is natuurlijk vaak een afknapper. Je moet er van houden.


Bij mijn lichte huid is het vaak moeilijk om een geschikte kleur te vinden. Deze kleur zit tussen nude en roze in. De glittertjes zorgen meteen voor een vrolijke toets.

 


"Hoe zag jullie eerste lipstick eruit?"