woensdag 18 januari 2012

Examens.


In totaal namen de examens 4 weken in beslag. Eén grote portfolio, 3 kleine portfolio's, veel stress, samenvattingen en dikke boeken. Daarvoor had ik stage waar lesvoorbereidingen, agenda opmaken, interventies bedenken, enzovoort de bovenhand namen. Nog even doorbijten en dan staan er weer leuke, ontspannende, dingen op het programma. Zoals deze site: Dresses and Daisies.

Vrijdag, van 16.00 uur tot 17.00, mag ik een heus groepswerk gaan voorstellen. We mogen een hele dag werken aan een probleemsituatie van een kleuter. Phoe... ik kan de stress nu al voelen, maar ik hou mij vast aan het idee dat het een laatste examen is!

Ik hoop dan ook voor wat begrip voor mijn afwezigheid hier en hopelijk kan ik de draad na de examens weer oppikken. Ik kijk er alvast naar uit!

Groetjes Laurence
© Dresses and Daisies | All rights reserved.