TAG: Share the happiness!


Ik kreeg deze tag van Alexandra. Ik was eigenlijk best wel geschrokken toen ik deze tag kreeg, niet omdat het een speciale tag was, maar omdat ik mijn site erdoor vanonder het stof moest halen. Even het vuile stof wegblazen en schrijven maar! Deze tag gaat over de dingen waarvan ik gelukkig word. Dus als eerste: ik word gelukkig door mensen die aan mij denken, zoals bijvoorbeeld deze tag.

Ik, als negatieve persoontje, moest toch even nadenken om te antwoorden op de vraag: "Waar word je gelukkig van?" Ik zal alles uit mijn hoofd laten vloeien en dit uittypen, wat ben ik benieuwd om achteraf te lezen wat ik geschreven heb.

Ik word gelukkig van/door:

 • Mijn vriend: Hij is heel positief ingesteld, misschien zelfs iets positief. Een gesprekje over de dood? No problemo! Hij zorgt ervoor dat ik zelf positiever door het leven ga. Daarbij kan ik altijd bij hem terecht wanneer ik met een probleem zit en hij luistert. Hij was immers mijn beste vriend voor we samen waren. Nu hou ik van hem en maakt hij mij heel erg gelukkig.
 • Een plots telefoontje van een vriendin die even een praatje wil slaan.
 • Uit eten gaan.
 • Eens aan niets hoeven te denken, hoofd leegmaken en er een leuke dag maken.
 • Iets onverwachts, maar dan wel in de leuke zin.
 • Een ander een duwtje in de rug geven door lieve woorden of steun.
 • Dingen die er schattig uitzien: fluffy konijntjes, zachte kussens, enzovoort.
 • Knuffeltjes, vooral van mijn vriend dan.
 • Zoete dingen, zoals chocolade.
 • Als ik net een tekening heb afgemaakt.
 • Kinderen in mijn klasje die heel vrolijk door de dag gaan.
 • Een dagje brossen (serieus!)
 • Een warm bad met veel schuim en wat achtergrondmuziek.

Ja, oké... eigenlijk hou ik best van veel dingen. Dit zijn de eerste zaken die in mijn hoofd kwamen, dus ze moeten wel belangrijk zijn. Ik zal deze Tag niet doorgeven, sorrieh~, maar als je zin hebt om deze te maken mag je zeker je gang gaan. Laat mij het dan ook even weten zodat ik ook eens een bezoekje kan brengen.

Dus... waar wordt jij gelukkig van?