zaterdag 4 februari 2012

The body shop: Chocomania shower cream


Ik ben enkele keren een body shop winkel gestapt voor ik deze chocomania lijn zag liggen. Ik was dan ook heel erg blij toen ik hem uiteindelijk zag. Even rondsnuffelen en genieten. Ik ging de winkel buiten met de shower cream. Ondertussen heb ik hem al enkele keren gebruikt en is het tijd voor een review.Het flesje bevat 250 ml product, net zoals de andere shower cream's die je van de body shop kunt vinden. Het flesje springt meteen in het oog, mede omdat het bruin is, en het zet aan om even te ruiken. De meeste geuren van deze lijn waren vrij sterk. Je rook de cacao meteen, bij de shower cream is die geur iets lichter. Die lichtere geur vind ik heel wat fijner dan een te sterke geur. Ik las op andere beauty sites dat meiden deze geur net sterker vinden, daar ben ik het dus niet mee eens.Een nette dop die makkelijk te openen is tijdens het douchen. Alles zit stevig vast, dus als je hem even laat vallen (geef toe dat gebeurd wel eens) dan springt hij helemaal niet open. Hij is ook makkelijk open te krijgen.


De kleur van de shower cream doet mij denken aan caramel. Het ruikt ook heel erg zoet en doet je denken, hoe kan het ook anders, aan chocolade. Toen ik hem uitgeprobeerde merkte ik vooral dat het product weinig schuimt. Je huid krijgt meteen een zoete laag over zich heen. Het is wel zo dat de geur niet zo lang blijft hangen, dat is zonde, maar het zorgt er wel voor dat je uitkijkt naar je volgende douche.

"Gaan jullie snel een chocolade geurtje aanschaffen van deze lijn?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.