maandag 20 februari 2012

Jou koop ik zo opnieuw!: Sleek divine palette in Storm


Er zijn zo van die producten in mijn stash waar ik zo blij van word. Deze divine palette van Sleek is een deel van die favoriete producten stash. Er zullen nog veel meer van dit soort artikels volgen, dus zet jullie maar schrap!Dit palette heb ik al een tijdje. Tijdens mijn uitstap naar Londen stapte ik een Superdrug winkel binnen. Daar lagen heel wat verschillende producten zomaar voor het grijpen. Ik heb altijd een voorliefde gehad voor natuurlijke kleuren en werd meteen aangetrokken tot dit palette. De hele terugreis bleef ik deze uit mijn tas kijken om deze aankoop te bewonderen. 


De kleuren in het palette zijn heel verschillend. Je kan er simpele, lichte looks mee maken, maar ook hevige smokey eye looks zijn een optie. De oogschaduws zijn makkelijk te blenden en kunnen makkelijk met elkaar gemengd worden. De oogschaduws zijn wel vrij korrelig, waardoor het doosje makkelijk vuil wordt. Goed aftippen is dus een must.


Heel wat later, daag schoon palette, ben ik nog steeds heel tevreden over de aankoop. De prijs valt ontzettend goed mee en je krijgt echt waar voor je geld. Het pigment is heel erg goed en de kleuren blijven een hele dag goed zitten. Omdat ik zo tevreden was over deze divine palette kocht ik een tweede palette aan, het Oh so Special palette. Een review over deze Storm palette van Sleek kan je hier lezen.


"Welke producten uit je stash behoren volgens jou bij de toppers?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.