maandag 13 februari 2012

MAX: Action Crackle Nagellak


Action, lekker goedkoop. Toch zijn er hier en daar enkele zaken  die je aanzetten tot uitproberen. Toen ik deze nagellakjes zag opduiken op andere blogs wilde ik ze dan ook meteen zelf uitproberen. Op naar de action en nageltjes lakken maar!Er waren heel wat verschillende kleuren te vinden. De kleuren die mij het meeste aantrokken zie je hierboven. Een pakket met roze en paarse glitters, een witte crackle nagellak en een topcoat. Ik koos ook voor een appelblauwgroene kleur, een zwarte crackle nagellak en een topcoat. Natuurlijk kunnen de kleuren gecombineerd worden. Als je een witte crackle wil op de blauw/groene kleur is dat geen probleem.


De eerste laag is een gewone nagellakkleur. Je kan dus probleemloos andere lakjes gebruiken als eerste laag. De kleur 'black' dekt heel erg goed, terwijl hij eigenlijk niet dik is. Eén laag is voldoende om alles te dekken. Bij het lakje 'DNC 16', die geen echte naam kreeg, heb ik wat meer lagen moeten leggen. Hier zie je twee lagen, maar als je meer lagen legt krijg je een dekkender effect met veel glitters. De nagellak droogt niet snel, waardoor lagen leggen een tijdje duurt. Je moet er echt je tijd voor nemen. Bij de kleur 'Black' had ik dat probleem niet.


De tweede laag is die van de crackle nagellakjes. Na het aanbrengen duurt het niet lang voor je cracks begint te zien. De crackle nagellak is vrij loperig, waardoor het moeilijk wordt om hem aan te brengen. Je moet immers snel de laag aanbrengen omdat de cracks snel komen. Zoals je ziet zijn de cracks vooral brede groeven, het doet mij een beetje denken aan een marble effect doordat de nagellak zo dun is. Je moet er dus van houden. De lakjes kosten 1,39 Euro per stuk en daar krijg je 3 lakjes voor.

*EDIT
Een bezoekster vroeg mij of ik een foto van haar wilde plaatsen op mijn site. Graag. Hier een foto van haar action crackle nagellak.
"Ga jij deze crackle nagellakjes van de Action kopen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.