maandag 6 februari 2012

Shoplog: Action 5#


Action is altijd een beetje feest, vooral als er heel wat nieuwe spulletjes liggen en als je weet dat de rekken net aangevuld zijn!


Sommige mensen keken mij een beetje gek aan toen ik in de rekken met paasartikelen aan het rondsnuffelen was. Maar! Ik heb daar best een goede reden voor. Ik heb namelijk stage op Pasen waardoor deze mooie versiering goed van pas zal komen.


Vooral de beautyproducten trokken enorm mijn aandacht. Ik rommelde eerst tussen de potloodjes en zag dat er nog 1 exemplaar zat met zwarte en bruine kleuren, bingo!


Daarna keek ik of de crackle nagellakjes waren en ja hoor! 2x Bingo! Ik nam nog wat meer nagellakjes mee die ik mooi vond, voor de prijs moet ik het immers niet laten.


Ik merkte dat heel wat haarproducten in promotie stonden en keek welke ik wel kon gebruiken. Ik nam intense gladde cremespoeling mee voor droog haar. De laatste tijd heb ik vaak droog haar, dus deze wilde ik zeker eens proberen.

Panty's kunnen vaak duur zijn en vaak scheuren ze snel. Daarom vind ik het vaak zonde om veel geld uit te geven aan zo'n kousen. Toen ik deze zal liggen dacht ik dat deze wel zouden passen bij mijn nieuw jurkje, dus meenemen die handel! Er zitten 3 stuks in één pakje.


"Wat waren jullie laatste aankoopjes?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.