zondag 25 maart 2012

Een piepklein bezoekje


De eerste stageweek zit er alweer op, dus op naar de volgende. Toch wilde ik jullie nog even kennis laten maken met dit klein piepje. Hij (of zij, want ik heb geen flauw idee) mag een weekje blijven logeren in de school, maar dit weekend mocht het nog even bij mij thuis blijven. Piep verder voor meer foto's!


"Piep, wat doe jij nu? Waarvoor is die emmer?"


Het kleine donzen bolletje is enorm nieuwsgierig. Het loopt echt van de ene kant van de tafel naar de andere kant. Hopelijk is het even nieuwsgierig als er eenmaal 20 kinderen naar zullen kijken. Ik hoop dat klein piepje niet teveel stress zal hebben, maar ik heb er het volle vertrouwen in. Komop piepje!


Even klein piepje in zijn kooi zetten. Welterusten! Vanaf morgen wordt het weer een hele drukke week, dus we moeten allebei goed uitgerust zijn.


"Wat vinden jullie van ons piepje?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.