zaterdag 10 maart 2012

H&M: Ear cuffs


Je leest de laatste tijd enorm veel over cuff earrings, vooral in de blogwereld dan. Hier en daar zag ik enkele leuke cuffs in de schijnwerpers staan, maar het was uiteindelijk de blog van retro-elke die mij naar een H&M winkel bracht. De meeste cuffs zijn ontzettend lang en groot, maar plots zag ik een kleinere versie hangen. Ik liep er bijna letterlijk mee naar de kassa.Na een dagje rondlopen met deze cuff ben ik volledig overtuigd over een punt die mij vooraf wel wat dwars zat: ze zijn heel comfortabel. Als je een eerste blik werpt naar de oorringen zou je meteen denken dat ze niet goed zullen zitten. Mede omdat er een ring aan zit die je tegen je oren  moet klemmen. Als je de oorringen aan hebt voel je ze amper zitten en ze blijven ook goed zitten. Ik moet vaak, hoe zal ik dit zeggen, een muts-uit-muts-aan manoeuvre doen en ook nu bleven de oorringen perfect zitten.


De ring aan de ear cuff zelf is verstelbaar. Je kan dus voorzichtig de ring openmaken als dat nodig is. Ik raad je wel niet aan om bruut te werk te gaan, want dan breekt hij gegarandeerd. Wees dus voorzichtig.


Tot nu toe heb ik nog geen reacties gekregen van vrienden of familie over de oorringen. In de blogwereld zijn deze oorringen goed bekend, maar ik merk dat bij de blogwereld blijft. De mensen die er momenteel mee rondlopen zijn weer een stukje unieker. Je kan deze ear cuffs kopen in de H&M en ze kosten ongeveer  3,95 euro. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. Ik merkte wel dat ze allemaal een gouden kleur hadden, dus daar is dan weer wat minder keuze in.


"Wat vind jij van de ear cuff trend?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.