zaterdag 3 maart 2012

Half opgemaakt 2#


Het is alweer een hele poos geleden dat ik nog een 'half opgemaakt' artikeltje heb geschreven. Inmiddels zijn er al heel wat producten leeg gegaan. De meeste heb ik dan ook meteen vervangen door nieuwere producten, want ik koop niet vaak hetzelfde na elkaar. Hier zijn enkele van mijn producten die bijna, maar toch net niet, op zijn.


Deze parfum kreeg ik vorige zomer. Als ik heel eerlijk mag zijn ben ik best blij dat hij bijna op is. De geur blijft helemaal niet lang zitten en de parfum zelf is  niet makkelijk in gebruik. Je krijgt een klein beetje parfum met een gigantische pop er aan. Het is wel schattig, maar niet echt praktisch.


Dit is mijne tweede shower gel van de body shop. Ik vind hem enorm fijn en hij gaat ook een hele poos mee. Er zullen nog heel wat van deze douchegels volgen! Deze strawberry shower gel ruikt enorm zoet.


Nog een product van de body shop, deze keer een body butter, hoort ook bij mijn favoriete producten. De substantie is enorm fijn en zorgt meteen voor een gehydrateerde huid. Genoeg lof dus. Het enige nadeel aan deze butter is de geur. Ik vind deze geur fijn, maar ik denk niet dat ik deze opnieuw zal kopen. Gelukkig zijn er heel wat andere geurtjes om uit te kiezen. Yay.~


Deze MAX blush van de Action gebruik ik echt dagelijks. Hij heeft enorm veel pigment en zit heel erg fijn. Aan de ribbels te zien denk ik dat ik bijna de pan raak! Altijd een spannend moment, niet?


Om mijn verjaardag te vieren kocht ik deze Prime and fine van Catrice. Zoals je ziet heb ik hem sindsdien heel erg veel gebruikt. Hij zorgt voor een goede dekking en laat je make-up lekker lang zitten. Ik heb een vermoeden dat ik deze wel opnieuw zal kopen!


En als laatste deze oogreinigingslotion. Zoals je ziet ontbreekt de verpakking, hij is er namelijk afgebladderd. Ja... afgebladderd. De lotion is zo vettig. Je make-up gaat er wel meteen af, maar voelt niet zo prettig aan. Ik zal dus op zoek moeten gaan, als deze op is, naar een betere lotion. Jammer genoeg weet ik het merk van deze oogreinigingslotion niet meer, die staat er immers niet meer op. *doh*

Zo, dat waren ze tot nu toe. Ik kan alvast niet wachten tot ze op zijn zodat ik ze eens kan vervangen. Het is altijd fijn om iets nieuws te proberen.


"Welke van jouw producten zijn bijna op?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.