maandag 5 maart 2012

Ma vie en images 1#


Het is alweer een hele poos geleden dat ik jullie nog eens een kijkje liet nemen in mijn leven. Ik nam deze week hier en daar een kiekje. Benieuwd? Klik dan verder!


's Avonds heerlijk tv kijken met het liefje. Ikzelf zit verstopt onder het dekentje. Hmm, dekentjes.


De nieuwste aankoop van mijn vriend. Een Suzuki motorfiets van 15 jaar oud. Dat is inderdaad oud, maar als je weet dat het zijn eerste motorfiets is, een beginnersfiets, waarop hij zal leren rijden is het toch beter om niet meteen een gloednieuwe te kopen. Volgende week krijgt hij de de nummerplaten binnen en over een maandje startten zijn lessen. Hopelijk kunnen we er snel mee rondtoeren!


Een lief kaarsje op de salontafel. Heerlijk die gezelligheid.


De kleuters toonden enorm veel interesse voor 'schilderen zoals een echte schilder'. Dan doen we dat toch ook! We gebruikten ook ladders, verfrollen, dikke kwasten en meer. Een groot succes!


Mijn zelfgemaakt muziekhoekje met bijbehorende partituren voor de piano. Hier werden wel heel veel valse noten gesignaleerd, oei oei.


Ijschilderen met de kleuters. Gelukkig konden we onze handen nog een beetje verwarmen in een teiltje met warm water, want wat waren die blokjes koud!


Aan het wachten op mijn aansluiting in Leuven. Wonderbaarlijk geen vertraging!


En toen zaten we op de trein richting Bokrijk.


Goeiemorgen! Ikke nog maar pas wakker, gewassen, en ikke nog beetje mottig.


Mijn beste score ever! Sinds ik dit spel ken probeer ik elke dag een kansje te wagen. Ik hoop dat ik eens win!


Hmmm, sojadrink.


"Zouden jullie het fijn vinden als ik wekelijks of om de twee weken een 'ma vie en images' hou? En hoe zag jouw week eruit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.