dinsdag 20 maart 2012

Review NYC - door Nikita


GAST Review van NYC expert last Nail Polish door Nikita. Tijdens mijn pauze op stage ging ik even het stad in en natuurlijk kon een bezoekje aan het kruidvat niet uitblijven. Ik had een missie !
Ik wil al een tijdje een nagellak die zeker 5 dagen meegaat. Ik had eigenlijk niets specifiek voor ogen, maar ben toch even gaan kijken bij de lakjes.

Eerst mij even voorstellen: Ik ben Nikita en ik heb een blog over paarden, namlijk Horsies eating Daisies. Neem dus zeker een kijkje! Hoewel ik veel met paarden bezig ben, ben ik ook bezig met make-up, maar omdat ik dit gescheiden wil houden van mijn paardenblog ga ik dus op de blog van Laurence gastreviews schrijven. Het is ook voor mij geen prioriteit om make-up te reviewen, maar ik wil mijn bevindingen van sommige producten wel met jullie delen. Veel leesplezier gewenst !
Ik wil al een tijdje een nagellak die zeker 5 dagen meegaat, zo moet ik maar éénmaal per week mijn nagels lakken. Ik zag deze nagellak staan in het kruidvat voor 2,99 euro. Voor die prijs en de bewering dat de nagellak tot 7 dagen zou blijven vond ik dit het proberen waard !

Uiteindelijk bleek het toch te mooi om waar te zijn. Ik vond dat de nagellak zelfs sneller chipte dan andere lakjes die ik gebruik. Ik heb nu ook wel geen extra doorzichtige laag bovenop gedaan voor bescherming, dus dat zal ook wel een rol spelen. Bij mij bleef de nagellak ongeveer 2 dagen goed zitten, de derde dag zag je al chipjes. Wat wel zeer positief is is dat deze nagellak heel snel droogt ! Daar ben ik blij mee want ik ben echt niemand die kan blijven stilzitten tot de lak gedroogd is.... Ik vind het ook een hele mooie zachte kleur. Ik moet wel zeggen, ik heb vandaag opnieuw gelakt met een extra laagje over en ben gaan paardrijden en het is toch blijven zitten.Zo zagen mijn nagels eruit na 4 dagen. Je ziet dus dat de lak wel fel afchipt.  Nog een foto van mijn andere hand na 4 dagenNet heb ik mijn nagels weer gelakt, maar nu met een extra doorzichtig laagje erover.


Voor de prijs krijg je wel een zekere kwaliteit, maar niet het langdurende effect dat ze beloven. Ik zou het lakje zeker opnieuw kopen, want ik vind de kleur immers heel erg mooi. Ik kan dit lakje aanraden aan iedereen die niet verwacht dat een lakje 7 dagen blijft zitten.
"Zouden jullie dit lakje kopen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.