maandag 30 april 2012

Catrice: Ultimate Nudes and Million Style


Ik heb mijn nagels een weekje rust gegund, maar uiteindelijk wou ik ze weer lakken. De lakjes die ik gekocht heb, maar nog niet heb gebruikt, had ik even apart gezet. Uit de hoop nieuwe lakjes heb ik toen deze 2 gekozen om een leuke combi te maken.Eerst koos ik een leuk nudekleurtje als basis, namelijk My café au lait at Nôtre-Dame van het merk Catrice. De naam alleen al... Het is een zeer licht beige kleurtje. Ik moest 2 laagjes gebruiken om een goede dekking te krijgen. Catrice is één van mijn favoriete nagellakjes omdat ze ook SUPERsnel drogen ! Zoals je ziet is dit lakje van Catrice, Ultimate Nudes collectie. Als topcoat gebruikte ik een Catrice Million Styles ! Shake it! Flake it! Echt een goede keuze, want ik vind het effect zo leuk. De flakies verkleuren een beetje in de zon zoals je ook ziet op de foto. Het is niet egaal en zeker met het licht beige basislaagje komt het echt leuk uit. Hier heb ik natuurlijk maar 1 laagje van gebruikt.

Ik draag deze combinatie nu al drie dagen en nu begint het langzaam af te chippen dus zal ik dit nog even moeten bijwerken.Ik ben er echt tevreden van en vind het een mooie combinatie !


"Zal jij één van deze lakjes aanschaffen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.