zaterdag 7 april 2012

Essence: Marble Mania Blush in Swirlpool


Ik moet eerlijk toegeven dat toen ik de Marble Mania collectie van Essence in de rekken zag liggen niet meteen overdonderd was. Ik liep de collectie gewoon voorbij na er een snelle blik aan gegeven te hebben. De tweede keer bleef ik toch even staan staan om te kijken naar de producten van de collectie. De blush zag er niet slecht uit. Ik swatchte hem en werd overdonderd door de mooie kleur, dus nam ik hem mee,  of dat wilde ik toch. Ze waren namelijk allemaal uitverkocht! Ik vond uiteindelijk nog een expemplaar in een Kruidvat filiaal in Genk. Oef!De marble (knikker) effect is duidelijk zichtbaar. Essence zorgde voor een 'swirl'-achtige toets in alle producten van deze collectie. De blush kreeg meerdere kleuren met zich mee en heeft een bollige vorm. Ik denk dat de stevigheid van de blush door de bollige vorm sterker wordt. Als je hem laat vallen gaat hij niet makkelijk stuk. En ja... ik spreek uit ervaring.Het is onmogelijk om de kleurtjes afzonderlijk te gebruiken, maar ik merk dat sommige delen van de blush meer donkere of lichtere stukken bevatten dan andere. Ikzelf vind het prettig om de hele blush te gebruiken en mij niet te fixeren op een bepaald deel. Alle kleurtjes door elkaar brengt bovenstaande kleur. Een roze blush met een iets goudachtige toon en zelf wat peachy. Toch heeft de blush meer roze in zich. Ik vind het alvast een prachtige blush om aan mijn collectie toe te voegen. De blush heeft een hele natuurlijke kleur en vele huidtypen zullen er, naar mijn mening, door bekoord worden.

De blush blijft best lang zitten en heeft een goed pigment. Hij verdient alvast een plaatsje in mijn dagelijkse make-up bakje. De blush Swirlpool kost 3.29 Euro en je kan hem vinden bij het Kruidvat. Het gaat hier wel om een limited edition, dus als je deze nog wil bemachtigen zal je snel moeten zijn.


"Wat vinden jullie van deze blush?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.