maandag 9 april 2012

Essence: Nail Colour 3 in Shopping trip in Soho 02


Weer een gastreview van Nikita. Nu over de lakjes van Essence Nail Colour 3. Deze lakjes heb ik al in meerdere blogs zien voorbij komen, ik vond ze zo leuk dat ik ze echt niet kon weerstaan ! Ik zag ze gelukkig nog staan in het kruidvat en kocht eerst de groene en de blauwe lakjes, nadien ben ik dan toch terug gegaan voor de roze nagellak.

Zoals ik dus al zei heb ik er 3, maar ik heb enkel de groene en de roze opgehad. Ik vond de groene ook echt prachtig, maar hij begon te chippen, dus heb ik maar de roze opgedaan om te testen.


Je ziet, het is een leuk flesje waarbij je ofwel de 2 lakjes apart gebruikt ofwel samen. Bij de meeste blogs zie je dat ze het niet leuk vinden om de glitterlakjes apart te gebruiken. Ik zou dit zeker wel doen omdat ik het mooi vind gewoon een zacht glitterlakje op te hebben wat niet meteen opvalt. Natuurlijk als test wou ik beide kleuren gebruiken !


Hier zie je het eerste felroze lakje, zonder de glitters erin. (Foto boven) Ik vind het wel een leuk kleurtje ! De groene kleur dekte wel beter, het is 1 van de enige lakjes waar ik maar 1 laag op moest doen. Bij de roze heb ik 2 lagen aangebracht. Nadien heb ik er de glitterlak overgedaan, je ziet dat het donkerder wordt. (Foto onder) Ik vind het veel mooier samen. Maar apart is ook leuk !

Ook tijdens het drogen merkte ik een verschil. De roze lak droogde langzamer dan de groene lak. Waarschijnlijk komt dit omdat er 2 laagjes waren in plaats van één.


Ik ben echt tevreden over deze lakjes. Ze zijn makkelijk aan te brengen en je hebt eigenlijk 3 lakjes die je naar hartelust kan gebruiken. Een felroze zonder glitters, enkel roze glitter en felroze met glitters. Dit vind ik voordeliger in plaats van 3 lakjes apart te kopen. Ik kan stiekem niet wachten tot ik de blauwe lak ga gebruiken !!


"Wat is jullie eerste indruk van het lakje?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.