donderdag 26 april 2012

Fruit & Floral Body butter Trio


De body butters van the body shop. Ik moet eerlijk toegeven dat je met een groot formaat enorm lang doet, maar het soms jammer is dat je een hele poos dezelfde moet gebruiken tot hij op is en daarna pas een nieuwe kunt kopen. De full size butters van 200 ml zijn namelijk 15 euro en om daar enkele exemplaren van te kopen moet je er wel een smak geld aan uitgeven. Neen. Toen ik laatst binnen wandelde in een body shop winkel zag ik deze mini body butters liggen. Drie kleine bodybutters voor 12 euro... dat leek mij wel een goede deal.De body butters zijn, zoals je ziet, mooi verpakt in een kleurrijk doosje. Ik merkte de doosjes dan ook meteen op en zocht naar verschillende soorten. Ik vond enkel deze trio die Fruit & Floral heet, dus waarschijnlijk kan je enkel deze trio kopen. Ik liep meteen naar de tafel waar de testers met body butters op stonden en rook aan de geurtjes die in dit pakketje zaten. De geuren vielen best mee, dus ik besloot deze mee te nemen.


De eerste geur is een citroengeurtje. Je kan deze geur het best vergelijken met een citroensnoepje. Het is dan ook een hele frisse geur.


De tweede geur is er eentje met aardbeien. Deze is heel erg zoet, zacht en ruikt naar aardbeien. Een totaal andere geur dan de citroengeur.


De laatste geur is er eentje met Moringa zaadjes, wat dit precies is weet ik niet echt. Hoogstwaarschijnlijk is dit een soort bloem. Dank aan het plaatje want anders had ik het nooit kunnen raden. Deze geur is alweer totaal anders dan de eerste twee geuren. Het is een hele lichte, crème-achtige geur die een beetje aan bloemen doet denken. Heel erg apart dus!


Je kan deze body butters vinden in een body shop filiaal. Deze butters kosten 12 Euro. Dat wil dus zeggen dat je per stuk ongeveer 4 Euro betaald, dus dat valt reuzegoed mee. Een groot voordeel aan deze mini butters is dat je vaak kunt afwisselen. Als je een grote full size body butter koopt moet je het vaak een hele poos met die ene body butter doen, maar met deze butters is dat niet zo. Met deze trio kan je heerlijk kiezen en wat afwisseling kan nooit geen kwaad, niet?


"Wat vind jij van deze mini body butters?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.