vrijdag 6 april 2012

Ma vie en images 2#


Door het grote succes, en de vele leuke reacties, besloot ik een nieuwe 'ma vie en images' te houden. Zo kunnen jullie nog eens een kijkje nemen in mijn leven. Veel 'rondneus'plezier!


Heerlijk zitten op een bankje onder de stralende zon aan de Leie. Gewoon genieten. K. kan best leuk en mooi zijn als je goed kijkt.


Mijn nichtje werd laatst 4 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden met een kopje koffie en een overheerlijk taartje. De taart zag er trouwens prachtig uit, het was namelijk een Hello Kitty taart. We vonden het allemaal zonde om hem op te eten, maar we hebben het toch gedaan. Lekker!


Alles gaat nog ontzettend goed met klein piepje. Hij (of zij, ik weet het nog steeds niet) is wel enkele keren ontsnapt uit de kooi. Die kuikens kunnen best hard rennen... gelukkig konden de juffen nog harder rennen en konden we ze nog op tijd vangen. De vleugeltjes van de kuikens zullen dus heel snel geknipt moeten worden.


Tijdens een kort bezoekje aan het lokale winkelcentrum zag ik deze Carmex lippenbalsem in de rekken staan. "Ah, waarom niet.", dacht ik en ik nam hem mee. En wauw! Deze overtreft gewoon Labello en geeft een heerlijk tintelend gevoel aan je lippen. Echt een aanradertje.


De eerste krokus die ik zag dit jaar. Ik moest gewoon een foto nemen. Prachtbloemetje die meteen een leuke Paassfeer met zich meebrengt.


Klaar om te vertrekken naar Brugge en daarna door te reizen naar Bokrijk. Het belooft alvast een lange dag te worden...Altijd fijn om een metro te lezen tijdens de treinrit. Mijn oog spotte Tommeke, maar wat doet hij toch? :o


Mijn vriend heeft eindelijk zijn voorlopig rijbewijs voor de moto en gaat nu regelmatig rondrijden. Kwestie van kilometers te maken. Ik vond het wel een kiekje waard.

Ik rende letterlijk om mijn camera toen ik dit zag. De kat van mijn schoonzus (Nikita) is heel onvoorspelbaar en kan zonder reden aanvallen. Zelf wanneer je haar rustig aait kan ze aanvallen. Een, bijna, wilde kat dus. De kat zat even op de schoot van Nikita te rusten toen Nikita per ongeluk een snoepje liet vallen... recht op de kat. Het was onmogelijk om het snoepje te nemen, want de kat kan immers aanvallen. Ik vond het hilarisch. Vooral Nikita's gezicht sprak boekdelen. Geen snoepje voor haar!


"Welke leuke momenten had jij graag op foto vastgelegd?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.