dinsdag 24 april 2012

Stage: de tussenstand


Om jullie toch nog wat op de hoogte te houden maakte ik vandaag enkele kiekjes in de klas.
De twee stageweken zijn alweer bijna voorbij en gaan zo snel. Voor ik het wist was de week alweer voorbij, maar dat wil wel zeggen dat ik mij weer helemaal op de site kan stortten! Veel plezier met het bekijken van (de weinige) foto's! :)


Echt typisch voor mij dat als ik een lege muur zie die meteen vol moet hangen. Hier zie je prentjes van het themalied, een praatplaat en pictogrammen.


Natuurlijk wordt er ook gewerkt. Hier kregen de kleuters de opdracht om een vloer te betegelen. Ze mochten wel geen twee dezelfde kleuren naast elkaar leggen. Het ging heel erg vlot!Hier enkele foto's waarop de kleuters zelf te zien zijn. Ik zorgde wel voor een blur, want ik heb de ouders niet gecontacteerd inzake foto's van hun kleuter op het internet zetten. Door de blur wordt hun privé niet geschonden. Ik liet de kleuters metselen met echte bakstenen en truwelen.

Werken met gips.
Schilderen met verfrollen
Nog drie dagen te gaan en ik weet zeker dat ze voorbij zullen vliegen! Wat zal ik dit klasje missen!


"Tot gauw!"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.