donderdag 10 mei 2012

Carmex moisturising lip balm

 De nieuwsgierigheid was groot toen ik deze Carmex lippenbalsem voor het eerst in mijn winkelwandje legde en ermee naar de kassa ging. Ik had er al zo veel over gehoord, maar had hem zelf nog nooit uitgetest. Ik wilde dan ook weten of de geruchten klopten.


Je kan de lippenbaslem verkrijgen in verschillende soorten en maten. Op andere sites zag ik tubes, potjes en sticks. Ikzelf koos voor de stick, want dat leek mij op het eerste zich het makkelijkste om mee te nemen en uiteindelijk ook op de lippen te doen. Carmex toont wel een vrij ouderwetse uitstraling door de geel-rode verplakking, maar daar is een duidelijke uitleg over. Carmex is namelijk een merk dat al heel wat jaren bestaat en zo ook een vrij bekende naam heeft gekregen. Het is dan ook één van de meest verkochte lippenbalsems in de Verenigde Staten.


De geur van de lippenbalsem deed mij in de eerste plaats vooral denken aan eucalyptus. Als je het over je lippen doet krijg je niet veel later een tintelend en zelfs gloeiend gevoel in je lippen. Dat geeft stiekem wel het gevoel dat de lippenbalsem echt werkt, maar soms gloeit het goedje zo hard dat je het kan voelen tot in je mond. Zelf heb ik gewoon altijd last van gebarsten lippen, hiervoor dank ik het fijne Belgische weer, maar gelukkig helpt dit product echt. Mijn lippen zijn namelijk niet meer gebarsten en voelen heel zacht aan. Het is al heel lang geleden dat ik nog zo'n nette lippen had. Doordat mijn lippen er nu zo netjes uitzien, en ik ook minder of geen last meer heb van loshangende velletjes, heb ik ook minder snel de neiging om op mijn lippen te bijten. Dat is dus een enorm pluspunt.

Je hoort het... de geruchten waren juist. Ik ben heel erg te spreken over dit product en gebruik de lippenbalsem nu bijna dagelijks. Ik kan gewoon niet meer zonder... Ik kocht de balsem voor 2,50 Euro in de Di, dus die prijs vind ik best meevallen voor wat je ervoor terugkrijgt. Je krijgt er namelijk prachtige lipjes van.


"Wat vind jij van deze lippenbalsem?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.