donderdag 17 mei 2012

Catrice revoltaire look


Geef toe... alle blogs staan volgeschreven met zaken over de nieuwe Revoltaire collectie van Catrice. Mijn vrouwelijkheid speelde daarop in door het eens uit te testen. Ik maakte een eenvoudige look met het Explosive Combination palette. Dit is tevens mijn eerste make-up look die ik op Dresses and Daisies  plaats. Enjoy!


Toen ik deze ooglook maakte had ik toevallig een roze t-shirt aan. Tijd om te spelen met de roze kleur dus! In plaats van de roze kleur op mijn ooglid te doen besloot ik om het net onder mijn ooglid te doen. Ik had vooraf wel wat spanning, want ik wist dat dit fout kon lopen. Door de roze kleur onder je ooglid te plaatsen kan je immers heel vreemd overkomen, maar dit was gelukkig niet het geval. Op het ooglid deed ik wat minder opvallende kleuren en hield ik het kalm. De aandacht wordt dus vooral getrokken naar het onderste ooglid. De look is enorm draagbaar en heel makkelijk te maken.


Ik vind het palette een enorm geslaagde aanvullen aan mijn stash. Je hebt meteen alle kleuren voor een complete look bij de hand. Alle kleuren zijn ook vrij goed gepigmenteerd, alleen over de donkerste kleur was ik minder tevreden. Er komt helemaal geen pigment vanaf en ik keek er eigenlijk tegenop om deze te mengen met water om er meer pigment vanaf te krijgen. Dan gebruik ik hem nog liever droog.Om deze look te maken gebruikte ik heel wat producten, maar toch geef ik de grootste eer aan het Revoltaire, deze was immers de basis voor de look. Naast het palette gebruikte ik ook nog deze producten: zoeva eye defenition kwastenset - Nyx jumbo eye pencil in milk - Sleek blush in coral - wenkbrauw potlood van Essence - highlighter pen van Catrice - photo finish foundation van Catrice."Welke looks heb jij laatst gemaakt?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.