donderdag 3 mei 2012

Sleek Blush in Coral 933


Nog niet zo heel erg lang geleden, ok dit klinkt als een of ander sprookje, kocht ik deze blush via een blogsale. Op de blogsale zag ik een onduidelijke foto, maar ik werd meteen aangetrokken door die mooie oranje kleur. Peachy kleurtjes to the bone! Na meer dan drie maanden wachten kreeg ik de blush tot mijn verbazing eindelijk binnen. Ik dacht dat hij verloren was gegaan met de post, maar niets was minder waar.Ik was enorm nieuwsgierig om de inhoud van de blush te bekijken. De buitenkant van de blush ziet er hetzelfde uit als alle andere Sleek blushes. Enkel de achterkant verklapt wat er in het doosje zit. Op de achterkant staat namelijk de naam van het product te lezen. Deze heet 'Coral' en draagt nummer 933.


En toen deed ik het doosje open, wauw. Ik werd meteen verrast omdat er helemaal niets van product weg was. Zoals ik al eerder schreef gaat het hier om een product uit een blogsale, maar waar zijn de sporen van eerder gebruik? Ik vond ze niet meteen. Dit maakte mij nog extra blij. De blush bevat, zoals je ziet, een handig spiegeltje.


De blush heeft over het algemeen een vrij matte uitstraling, maar hier en daar kan je enkele glitters vinden. Over de pigmentatie van deze blush heb ik helemaal niet te klagen. De blush is heel erg gepigmenteerd. Jammer genoeg heb ik hiervan geen foto's gemaakt. Doordat de blush zo gepigmenteerd is raad ik je aan om de blush op een opbouwende manier aan te brengen, anders zou het 'te' kunnen worden.

Je kan de blush vinden op vele online winkels die Sleek verkopen of, als je een beetje geluk hebt, kan je deze ook vinden op een blogsale. De prijs van deze blush bedraagd ongeveer 4,95 Euro.


"Van welke kleuren blush hou jij het meest?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.