vrijdag 18 mei 2012

Gesloten - Win: French croissant ring


Aan jullie is het gewoon voorbijgegaan, maar aan mij zeker niet, want mijn opleiding als kleuteronderwijs komt bijna aan haar einde. De weken ingroeistage zijn voorbijgevlogen en eindelijk kan het echte werk bijna beginnen. Natuurlijk zijn er ook nog examens, verdediging eindwerk, nog enkele lessen, enzovoort voor het einde, maar ik wilde deze prestatie toch wel eens vieren. Ik ben namelijk met glans geslaagd voor mijn stage, een A of A+, en dat betekent maar één ding: trakteren!

Natuurlijk is dit maar een kleine winactie, dus je mag zeker nog meer winacties verwachten. ;)
Ik maakte deze ring zelf. Een heerlijk snoepbordje met een croissant, een servetje en wat chocoladesaus. De ring is licht en makkelijk verstelbaar. Doordat deze ring door mij gemaakt werd is hij uniek en one of a kind, maar pas op... niet eetbaar!

WAT KAN JE WINNEN?
- 1 French croissant ring

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?
Verplicht
- Laat bij dit artikel in een comment duidelijk weten dat je meedoet ( en wat je eventueel als extra kansen hebt gedaan) en vergeet daarbij geen geldig emailadres achter te laten.
- Laat weten of je uit België of Nederland komt.
- Volg Dresses and Daisies op Bloglovin' of GFC.
- Tweet volgend berichtje (of een soortgelijk berichtje) via twitter: "Maak kans op een unieke French croissant ring op http://dressesanddaisies.blogspot.com/  RT=Lief!"


Extra kansen 
- Schrijf over deze winactie of zet een linkje op de zijbalk van je eigen blog. Vergeet dus zeker niet een linkje te zetten naar je eigen site als je dit doet (+1)

De winactie is open voor Nederlandse en Belgische deelnemers vanaf vandaag tot en met zaterdag 2 juni 2012  uur. De winnaar niet lang daarna bekend gemaakt worden op de site en zal worden gecontacteerd. Als deze persoon binnen de 48 uur niet reageert wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Veel succes en hopelijk vinden jullie het een fijne winactie!


 "Doe jij al mee aan de winactie?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.