donderdag 7 juni 2012

Dresses and Daisies Comics - Teaser

Ik wilde jullie graag voorstellen aan de nieuwe vaste bezoekster van de site, namelijk Madelief. Je kan het al raden... vanaf vandaag zal ik af en toe een comic posten over de streken van dit kleine meisje.

Madeliefje is een, zoals haar naam het verklapt, een lief meisje. Ze houdt van schattige dingen en zoetigheden. Naast haar vriendelijkheid is ze wel een beetje naief. Toch kan ze zich steeds herpakken wat vaak voor een goed einde zorgt. Met haar vriendjes maakt ze allerlei gekke dingen mee en gek genoeg wil ze deze delen met jullie.

De comics van Madeliefje zullen volledig door mij getekend en bedacht zijn. Vaak zullen ze gebaseerd zijn op mijn eigen ervaringen, maar dan met een andere toets. Mijn tekenstijl is vooral gebaseerd op manga en chbi. Je zal dan ook vaak zaken terugvinden die bij chibi thuishoren, maar dat is nu eenmaal mijn comic stijl. Jullie kunnen andere tekeningen van mij bekijken via deze link. Daar staan heel wat tekeningen van mij met de nodige uitleg. Het idee om deze stripjes uit te werken komt eigenlijk van de site beautypolish.nl, dus die credits gaan wel naar hen.

Ik zit alvast boordevol ideetjes om uit te werken en mijn handen kriebelen al om aan het werk te beginnen! Hopelijk vinden jullie het even fijn als ik dat deze stripjes op de site zullen komen.

"Kijken jullie er ook al naar uit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.