zondag 10 juni 2012

Favorieten - lipstick


Het afgelopen jaar ben ik heel wat make-up beginnen waarderen, dus ook lipstick. Eerst was ik er heel voorzichtig mee, maar naarmate mijn kennis groter werd (en ook mijn stash, kuch) leerde ik heel wat verschillende kleuren en merken kennen. Toch heb ik drie hele grote favorieten die volgens mij niet zo snel vervangen zullen worden. Benieuwd welke?


Deze lipstick was mijn eerste MAC aankoop. Ik zag hem heel wat keren terugkeren bij Nikkie van Nikkietutorials. Zij was heel erg te spreken over deze lipstick en ik wilde hem daarom ook wel eens proberen. Zij had immers ook een lichte huid, dus dat moest wel iets voor mij zijn. Met behulp van een lieve Marijke, ja jij, kreeg ik deze lipstick naar mij toegestuurd. Wat een praaltje! Ik draag de lipstick nu en dan bij een fellere ooglook of bij een naturelle look. Ik vind nude lippen enorm mooi en ik kan iedereen die een goede nude lipstick zoekt deze aanraden. Leve Creme d'Nude van MAC!


Op een Belgische webshop kwam ik deze NYX  Snow White round lipstick tegen. Ik zocht  heel wat swatches op het internet en maakte uiteindelijk een keuze, ik moest en zou hem kopen. Toen ik hem voor het eerst in mijn handen had schrok ik wel enorm van de kleur. Hij is vrij donker en hij is... jah... rood. Als je gewoon bent om met nude lipstick of labello op je lippen rond te lopen is een rode lipstick een hele uitdaging. Gelukkig ben ik de uitdaging aangegaan en merkte dat hij enorm goed bij mij paste. Ik ben dan ook enorm blij met deze aankoop. 


De laatste lipstick-aankoop is de Catrice ultimate colour lipstick in Pinkadilly Circus. Ik merk dat deze al op vele blogs terugkeert, maar toch was ik net een stapje voor. Ik heb deze lipstick eigenlijk al een tijdje in mijn bezit en zocht naar een mooie, maar felle, roze lipstick. Ik wist dat deze in de mode zouden zijn komende zomer, dus ik wilde mezelf er al voor klaarstomen. Na heel wat lipsticks te bekijken en te swatchen nam ik uiteindelijk deze mee. Deze lipstick is zeker geen miskoop geweest want ik heb hem intussen al heel veel gedragen. Een prachtige budget lipstick die ik iedereen kan aanraden.


Swatches: Creme d'nude van MAC, Snow White van NYX en Pinkadilly Circus van Catrice.


"Wat is jouw top 3 van favoriete lipsticks?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.