maandag 25 juni 2012

In de brievenbus - BB Cream Skin79


Over BB Cream hoor je de laatste tijd steeds meer en meer. Er zijn al verschillende cosmetica producten die een BB cream op de markt brachten, maar eigenlijk is het fenomeen 'BB cream' afkomstig uit Azië. Ik wilde dan ook graag een BB cream uitproberen waarvan ik wist dat het een goede was. Na een uurtje opzoekingswerk, en na het lange wachten tot er geld op mijn paypall acc stond, kon ik eindelijk een bestelling op Ebay plaatsen.

Verpakking en service


Na 1 week een half kwam mijn pakketje al aan uit China! Ik was zo verrast dat het zo snel was gegaan en was dan ook zwaar onder de indruk door de service en de levering. Ik kreeg een klein en schattig doosje in de brievenbus. 


De doos van de BB Cream was nog eens extra ingepakt met bubbeltjes plastic en ik kreeg drie extra staaltjes met twee andere BB creams en een cleanser. Echt zo leuk! Er zat ook nog een briefje bij, waarvan ik ben vergeten een foto te nemen, maar ik plaats de tekst even hieronder. Niet enkel een snelle, maar ook een vriendelijke service!

"Thank you for purchasing our product(s). We really hope you are satisfied with our product(s). Just remind you that we are trying to provide as best service as we can all te time, and your advice for our better serviec is always welcome. If you are not satisfied with your purchase(s), please contact us first. Thank you so much for your business."

Product


Over deze BB cream had ik al heel veel goede dingen gehoord. Ik vond vooral informatie over de roze en oranje varianten, maar werd zelf aangetrokken tot deze grijze kleur. Dit vooral omdat deze ontworpen werd voor een droge huid, waar ik veel last van heb. Ik merkte dat mijn foundation van Catrice mijn droge delen van mijn huid naar voren bracht, terwijl dat niet echt de bedoeling is. Ik hoop dat ook dat dit met deze BB Cream voorbij zal zijn. (*Edit na enkele keren gebruiken: geen droge delen meer gevonden, huid wordt goed  gehydrateerd)De verpakking van het product ziet er fijn uit. Je kan er nog wat extra informatie over de BB cream op terugvinden, maar de meeste informatie staat op de doos van de BB cream en niet op het product zelf. Ik merk meteen het pompsysteem op die heel makkelijk in gebruik lijkt.


Een keertje pompen en er komt al meteen een aardige hoeveelheid uit. Ik merk dat ik zelf genoeg heb met een pompje en een half pompje om mijn gezicht helemaal te bedekken, natuurlijk hangt dit af met welke soort dekking je nodig hebt. De BB cream ruikt heel erg lekker en kan je vergelijken met de geur van niveau. De geur blijft niet heel lang hangen eens je het op je gezicht hebt, dus geen zorgen als je geen fan ben van geurtjes. Het is maar even.

Links: BB Cream, Rechts: BB Cream uitgesmeerd
De BB cream zorgt eerst voor een natuurlijke glans, maar deze verdwijnt wel snel. Ook de geur van het product verdwijnt na een korte tijd. De crème is heel gemakkelijk uit te smeren en makkelijk te doseren met het pompsysteem. Ik merk ook dat hij in de huid dringt, waardoor mijn droge huidje meteen wat aangenamer aanvoelt.

Eindoordeel

Ik ben heel tevreden over dit product! Omdat deze BB Cream op enkele sites te vinden is voor ongeveer 20 EUR per stuk, en ik deze veel te duur vond, leek het mij een beter idee om naar een goedkoper alternatief te zoeken. Uiteindelijk koos ik voor een aankoop via Ebay, die zeker en vast heel goed meeviel, en voor ongeveer 12 dollar (9 euro) was dit product van mij. Verzendingskosten waren er niet... Ik kocht het product via deze verkoper en kan hem (of haar?) ten zeerste aanraden: Cosmeticamarket2012

"Verkies jij een BB Cream boven je foundation?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.