donderdag 14 juni 2012

Koken - Kant en klare muffins


Muffins en cupcakes maken is de laatste tijd in! Geen wonder want de smaak is geweldig en ze zijn makkelijk te maken. Toen ik laatst botste op een kant en klare mix bij de Action moest ik deze eens uit proberen. Ik maakte er een korte how-to van.


De meeste nodige ingrediënten zitten in de doos verpakt. Dit is handig want eigenlijk hoef je niet veel meer aan het mengsel toe te voegen. Vaak heb je de extra ingrediënten gewoon in huis staan. De cupcake mix is te koop in verschillende smaken zoals chocolade, vanille en framboos.


Neem (heel weinig?) melk, 3 eieren, boter en room.


Doe alle ingredienten, samen met het zakje poeder, in een kom en mix deze met een mixer.


Giet vervolgens alles in de vormpjes. Deze vormpjes kocht ik ook tijdens mijn bezoek aan de action, dus bij de cupcake mix. Ik vond het een goed idee om er nog een extra brok chocolade bij te doen, kwestie van de calorieën wat te verhogen... Valt het op dat ik een zoetebek ben?


Helemaal gevuld en klaar om in de oven te gaan!Daar zijn ze dan! Het is wel nog even lekkerbekken, want deze muffins moeten nog even afkoelen.


Na een proeftest was ik overtuigd over deze cupcake mix. De smaak was heerlijk en het smaakte ook goed naar chocolade. Ik heb wel de topping niet gebruikt, die ook in de verpakking zat, omdat ik niet zo van topping hou. Als je deze wel wil gebruiken is dat natuurlijk geen probleem, dan doe je deze nog eens boven op de muffins. Ik ben ondertussen opnieuw in een drafje naar de Action gegaan om meer van deze cupcake mix in te slaan. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

"Zal jij deze mix uitproberen?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.