maandag 4 juni 2012

Pakketje in de brievenbus - Beauty By Elke


Al heel lang staarde ik naar enkele producten op de webshop van Beauty By Elke. Dat is een Belgische webshop die heel wat leuke merken verkoopt. Na veel gestaar, gewacht en uiteindelijk een reservatie kocht ik mijn meest gewilde producten. Over een lastige klant gesproken...


Deze twee palletjes van wet 'nd wild, twee trio's, wilde ik al een hele tijd hebben. De kleuren leken mij prachtig en ik wilde ze dan ook met mijn eigen ogen eens bekijken. Ik zag op andere sites dat deze vrij veel pigment bevatten, dus ik werd er heel nieuwsgierig naar. De palletjes kwamen heel goed ingepakt bij mij thuis aan. Ze zaten in bubblewrap verpakt en ook de envelop zelf bevatte bubblewrap. Zonder enig krasje maakten ze hun reis tot in mijn brievenbus, maar door de vele bescherming voelde ik dat deze palletjes zeer broos zullen zijn.


De eerste indruk: "Wauw wat een prachtige kleuren!". Dit foto's op de site hebben niet gelogen over de kleuren die je uiteindelijk krijgt. Het palletje op de linkerkant, Silent Treatment, bevat een beige, donkerbruine en roze kleur. Het pallet op de rechterkant, walking on eggshells, heeft dan weer wat lichtere tinten met lichtbruin en gebroken wit.


Een close up van 'Walking on Eggshells', een leuke naam voor tinten die inderdaad wat weg hebben van een eierschaal.


Een close up van het pallet 'Silent treatment'.


Op de achterkant van de palletten staat een korte omschrijving te lezen. Er staat ook een handige tekening die als voorbeeld dient om het pallet op een correcte manier te gebruiken. Ook de tekst die op de oogschaduws zelf werd gedrukt kunnen een hulp zijn tijdens het make-uppen. Natuurlijk is het geen must om deze tekst te volgen, maar het zorgt wel voor goede richtlijnen.


Ik ben alvast heel blij met deze nieuwe aanwinsten en kan niet wachten tot ik ze kan uittesten. De eerste indruk was goed en ik ben heel benieuwd naar de tweede indruk. Ook die kunnen jullie lezen in een volgend artikel die snel online zal komen.

"Wat is jullie eerste indruk van deze palletten?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.