zaterdag 21 juli 2012

Ik ga naar mijn lief en ik neem mee


Nu het vakantie is heb ik wat meer tijd om bij mijn vriendje te gaan logeren. Natuurlijk is het altijd een hele missie om de nodige producten mee te nemen, maar om er niet in te overdrijven.


Een goede huidverzorging is en blijft nodig, dus ook als je ergens gaat logeren is het nodig om de nodige producten mee te nemen. In mijn geval vind ik hydraterende doekjes om de huid te reinigen heel belangrijk en ook de myskin crème mag niet ontbreken. Deze nemen allebei niet veel plaats in beslag dus zijn heel makkelijk mee te nemen. Deodorant en parfum daarintegen kunnen heel groot zijn, maar daarvoor kunnen de nodige achterpoortjes ingeslagen worden. Deo's zijn vaak te vinden in een reisversie, dus het is geen slecht idee om naar een handige reisversie te zoeken. Ook parfum bestaat vaak in een verkleinde reisversie. Deze parfum van Essence in de geur 'Like a girls night out' is daar een goed voorbeeld van en perfect voor een uitje. Qua make-up probeer ik ook niet te overdreven uit de hoek te komen. Het is daarom nodig om eerst even neer te gaan zitten en te beseffen wat je uiteindelijk echt nodig hebt. Bij mij is dat mijn BB-cream, foundation, mascara, highlighter, wenkbrauw potlood en wat blush. Als kwast gebruik ik een kleine versie die ik ooit in een Essence clearance kocht. Ik stop al deze spulletjes in een handig reistasje zodat alles veilig meereist en mijn tas netjes blijft.Als laatste neem ik altijd een kam, scheermesje en mijn beautyblender mee. Het scheermesje en de beautyblender steek ik altijd in een washandje om ze niet te beschadigen. En in het geval van het scheermesje dat het mijn andere spullen niet beschadigt. Ik neem mijn beautyblender niet altijd mee, want in hoge nood kan je BBcream altijd met je handen aanbrengen, wat ook perfect werkt.

Dat waren mijn spulletjes. Natuurlijk blijft mijn 'logeer-stash' nooit helemaal hetzelfde. Ik gebruik spullen die ik fijn vind en probeer ze op een makkelijke manier mee te nemen naar mijn vriend.

"Welke spullen neem jij mee als je ergens gaat logeren?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.