dinsdag 10 juli 2012

Juwelenkistje


Een grote trots van mij moet wel mijn juwelenkistje zijn. Het was het eerste cadeau dat ik ooit van mijn vriend kreeg en ik koester het daarom enorm. Natuurlijk zat het kistje toen niet zo vol als nu...De doos is vanbuiten wit gelakt, maar werd vanbinnen overtrokken met een roze en zachte stof. Er zijn ook verschillende 'compartimenten' te vinden die heel erg handig zijn om de juwelen op een nette manier in te verdelen. Zo (probeer) ik alle studs, armbanden, ringen en kettingen wat apart te houden. In het midden kan je al mijn armbanden vinden. Daar heb ik vooral goedkope armbanden van onder andere Action, Miss Sixty en Accessorize. Ik koop niet vaak nieuwe armbanden omdat ik ze minder vaak draag, maar als ik dan toch een armband moet opnoemen die ik heel vaak draag (of gedragen heb) is het mijn sailor armband van de Accessorzize die ik ooit eens in de sale kocht.


Mijn collectie knopjes is vrij bescheiden, maar daarom draag ik ze niet minder graag. Dit vakje dient eigenlijk om ringen in te doen, maar ze werken even goed om mijn knopjes in kwijt te raken. De meeste exemplaren heb ik gekocht in Claires en New Look. Het vlindertje op de foto is geen knopje, maar ik vond het gewoon mooi om die erbij te doen. Ik kon hem eigenlijk nergens anders kwijt en ik vond het wel wat hebben.


Ik heb best veel ringen terwijl ik ze bijna nooit draag. Ik heb altijd de neiging om ze uit te doen en dan overal te laten rondslingeren (en ik hoop dat ik niet de enige ben?). De meeste ringen kocht ik in de Action. Je kan er heel vaak een prachtige collectie ringen vinden voor weinig geld. Een ring die ik wel doorheen mijn middelbare onderwijs heel vaak heb gedragen is de ring aan de linkerkant bovenaan. Deze is al helemaal uit vorm, maar ik vind de gekleurde stenen nog steeds prachtig. Momenteel is de egelring, die je vooraan kunt zien, mijn lievelingsring. De slangenring op deze foto heb ik zelf gemaakt en kan je zelf ook maken door deze tutorial die ik ooit maakte voor mijn youtube kanaal.


Tot slot vind je onderaan nog een schuif waarin ik mijn 'stevigere' armbanden hou. Daar heb ik er heel wat van en zijn allemaal afkomstig uit de Action die tevens nogmaals gekocht werden voor een prikje. In deze lade zit ook mijn haarspeld die ik vaak in mijn haar heb. Het is dan ook de enige speld die in mijn haar blijft zitten zonder dat hij eruit glijdt! Ik hou ook mijn visitekaartjes voor de site in deze la en je kan hen aan de rechterkant een beetje zien.


Natuurlijk is dit meer dan een juwelendoos... wait for it... het is ook een muziekdoos. De ballerina aan de bovenkant had dat waarschijnlijk al verklapt, maar ik vind het toch een hele fijne toets aan de doos zelf. Ik ben dus zeker trots op mijn jukebox full of bling!

"Waar bewaar jij je juwelen in?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.